Ecaterina Andronescu a declarat în cadrul unei emisiuni TV, că Sebastian Ghiţă a sunat-o în campania electorală şi a invitat-o să se alăture Partidului România Unită.

„În campania electorală, am avut oferte de la PRU să merg în acest partid. Domnul Sebastian Ghiță m-a sunat și i-am zis că nu pot să fac acest lucru. Mi-a promis că voi fi prima pe listă pentru Senat. I-am spus și domnului Liviu Dragnea. Sebastian Ghiță m-a sunat de mai multe ori și, de fiecare dată, i-am zis același lucru: că nu vreau. Apoi, m-am dus la domnul Dragnea și i-am zis că dacă intenția PSD este să plec în acest fel… nu voi face asta”, a spus Andronescu.

Senatorul social-democrat a vorbit şi despre presupoziţiile sale că partidul care a numit-o ministru al Educaţiei şi pe care l-a reprezentat în trecut în Camera Deputaţilor nu ar mai fi dorit să o înainteze pe listele pentru alegerile parlamentare din 2016.

„Așa se auzea: că PSD nu mă va pune pe liste. Și i-am spus domnului Dragnea că nu este nimic dacă nu voi fi pe liste pentru alegeri. Nu voiam să fiu, cu orice preț, pe listă. Nu fac așa ceva”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.