Echipa Partidului Mișcarea Populară Mitocu Dragomirnei îi îndeamnă pe cetățeni să iasă la vot și să aleagă cea mai bună soluție pentru ca localitatea să se dezvolte și să prospere. Astfel, Radu Reziuc, candidatul formațiunii politice la funcția de primar al comunei Mitocu Dragomirnei, a precizat că dreptul la vot a fost câștigat cu mari sacrificii făcute de înaintașii noștri și, de aceea, noi suntem datori să-l valorificăm. De altfel, Reziuc a subliniat că votul, această armă a democrației, trebuie utilizat de către fiecare cetățean care are 18 ani pentru că fiecare are dreptul să decidă și fiecare cetățean trebuie să fie responsabil.

„Prezenţa la vot nu este doar o măsură a simpatiei faţă de partidele politice. Odată la patru ani, responsabilitatea actului politic se mută de la partide către fiecare cetăţean. Un vot a schimbat lumea și poate schimba și comuna Mitocu Dragomirnei!”, a declarat Radu Reziuc.

De altfel, Daniel Popovici, propunerea PMP pentru funcția de viceprimar al comunei Mitocu Dragomirnei, îi îndeamnă pe oameni să se prezinte în număr cât mai mare la urne și să voteze înțelept, astfel încât localitatea lor să evolueze.

„A ne decide cui dăm votul  este o obligație morală a fiecăruia dintre noi, asa cum este si prezența fiecaruia dintre noi la vot. Hai la vot! E dreptul tău! Fii responsabil!”, a subliniat Daniel Popovici.

De cealaltă parte, candidatul PMP pentru funcția de consilier județean, Viorel Morariu, a precizat că localitatea Mitocu Dragomirnei și județul Suceava au nevoie de un suflu nou, de noi echipe la conducere, care să dezvolte într-adevăr aceste locuri frumoase și să creeze cele mai bune condiții pentru cetățeni.

„Dragii mei, mergeți la vot și alegeți înțelept. Aceste alegeri sunt esențiale pentru că vor face o diferență în viața voastră de zi cu zi, de la probleme de infrastructură rutieră, la cum vor arăta școlile și unitățile sanitare. Nu-i lăsați pe alții să decidă în locul vostru”, a transmis candidatul PMP pentru funcția de consilier județean, Viorel Morariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.