Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava are un nou medic specialiast. Este vorba despre medicul Ileana Florița Traci care a promovat concursul de ocupare a postului de medic specialist în cadrul Secției Boli Infecțioase a SJU Suceava. Potrivit șefei Secției Boli Infecțioase, dr. Monica Terteliu, medicul Ileana Florița Traci a activat până acum în cadrul Spitalului Județean Botoșani.

Aceasta a promovat concursul cu un total de 191,21 de puncte, obținând 78,65 de puncte la proba scrisă, 90 de puncte la proba practică și 22,56 de puncte la evaluarea activității profesionale și științifice.

Dr. Monica Terteliu

Dr. Monica Terteliu

„Este un medic foarte bine pregătit care, cu siguranță, va întări echipa de la Spitalul Județean. Doamna doctor și-a dorit demult să vină să profeseze la noi, iar când a văzut postul scos la concurs, s-a înscris imediat”, a declarat medicul Monica Terteliu, șefa Secției Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Potrivit acesteia, secția pe care o coordonează mai are nevoie de încă trei medici specialiști, însă, deși posturile au fost scoase la concurs, nu s-a înscris niciun candidat. Dr. Terteliu a subliniat că în viitorul apropiat se va organiza examen din nou, astfel încât și cele trei posturi neocupate să se ocupe.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.