Guvernul Orban a hotărât marți, 28 ianuarie, ca unul dintre posturile vacante de subprefect de la Suceava să fie ocupat de către economistul Daniel Prorociuc. În prezent, acesta activează în cadrul Consiliului Local Suceava și este funcționar public în cadrul Direcției Economice a Primăriei Suceava.

Tânărul economist are toate șansele să se afirme și să facă lucruri bune pentru Suceava și din funcția de subprefect al județului, iar în acest sens CV-ul său vine ca o garanție.

Daniel Prorociuc este, din 2013, consilier local în cadrul Consiliului Municipal Suceava din partea PNL și este unul dintre cei mai activi consilieri locali, în special pe domeniile de tineret și sport. Printre inițiativele sale amintim lupta pentru redeschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru publicul larg, implicarea în finanțarea și la nivel de juniorat a sporturilor sucevene, crearea unui număr unic de apel la nivelul Poliției Locale Suceava, premierea inclusiv a profesorilor și antrenorilor a căror elevi și sportivi aduc premii naționale și internaționale.

Tot el este cel care, în 2014, a urcat cu bicicleta până la ultimul etaj al Primăriei, ca să atragă atenţia asupra lipsei pistelor şi parcărilor pentru biciclete.

Prorociuc deține o Diplomă de Licenţă în Economie obținută în urma finalizării Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor, Secţia Marketing, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, un Master în Publicitate şi Reclamă, la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”, din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative) din Bucureşți, precum și un Atestat în Advertising obținut la Academia Britanică de Afaceri şi Comunicare.

Invitat ca vorbitor sau trainer la diverse evenimente pe teme economice, de marketing și online, atât în cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, cât și la evenimente din mediul corporatist, Daniel Prorociuc este și un susținător al vieții socio-culturale sucevene, fiind implicat probono personal sau prin parteneri/aparatură/promovare în diverse evenimente de pe raza municipiului Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.