Miercuri, 13 mai, economistul Vasile Rîmbu și-a depus demisia din funcția de manager al Spitalului Județean Suceava. Acesta și-a înaintat demisia conducerii Consiliului Județean după ce i-a fost suspendat contractul de management. 

Trebuie precizat că de numele acestuia se leagă investițiile derulate în cadrul unității spitalicești din 2008 până în prezent. Cu finanțare din buget propriu, de la Consiliul Județean, de la Ministerul Sănătății și de la Primăria Municipiului Suceava acesta a reușit să schimbe fața unității medicale sucevene.

Reamintim că Vasile Rîmbu a fost suspendat din funcție prin Dispoziția președintelui Consiliului Județean Suceava nr. 303/25 martie 2020, care prevedea că economistul este suspendat din funcția de manager al Spitalului Județean pe perioada stării de urgență instituită pe teritoriul României prin Decretul Președintelui României nr. 195/16 martie 2020.

Subliniem că starea de urgență instituită de președintele României se sfârșește vineri, 15 mai, dată începând cu care ar fi trebuit să înceteze și suspendarea din funcție a managerului Vasile Rîmbu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.