Primarul orașului Solca, Cornel Țehaniuc, va candida pentru un nou mandat în fruntea localității. Acesta a precizat că proiectele pe care le-a implementat în oraș, precum și dorința de a face mai multe astfel de investiții stau la baza unei noi candidaturi.

„Între proiectele pe care le-am făcut se numără: modernizarea grădiniței Mugure de Brad, modernizarea sediului Primăriei, modernizarea corpului C al Liceului Tomșa Vodă, podul de peste pârăul Solca, 2,7 km de trotuare, un kilometru de străzi asfaltate, plus începerea proiectului prin CNI, care prevede 3,4 kilometri de asfalt pe străzile Cuza Vodă, Victor Vasilescu, Ciprian Porumbescu și Primăverii. De asemenea, mai avem un Studiu de Fezabilitate depus la CNI pentru asfaltarea a patru străzi”, a declarat primarul orașului Solca, Cornel Țehaniuc.

Trebuie precizat că primarul de la Solca încheie acum, în 2020, primul mandat în fruntea orașului, iar pentru candidatura la cel de-al doilea, acesta a gândit o serie de proiecte mari care vin în sprijinul cetățenilor. Astfel, de la modernizarea străzilor și până la proiectele culturale sau sportive, primarul Țehaniuc a depus proiecte pentru a primi finanțare europeană sau guvernamentală.

„Avem deja un proiect depus pe POR, pentru modernizarea Liceului Tomșa Vodă, pentru reabilitarea a cinci kilometri de străzi și a parcului central, proiect aflat în faza de reevaluare, după alocarea unei noi sume de bani. Mai avem proiectul de modernizare și reabilitare a Școlii cu clasele I – IV, pe care l-am depus tot pe POR și este intrat în evaluare. Am depus solicitare de finanțare pentru Stadionul Victor Vasilescu, precum și pentru o sală de sport. De asemenea, avem proiect și pentru reabilitarea Casei de Cultură, prin CNI, dar și o solicitare de finanțare pentru reasfaltarea a aproximativ patru kilometri de străzi”, a conchis primarul Cornel Țehaniuc.

Edilul a fost ales din rândurile social democraților în anul 2016.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.