Primarul comunei sucevene Poiana Stampei, ing. Viluț Mezdrea, a fost distins de către Asociația Comunelor din România (ACoR) cu titlul de „Primar de 3 stele”, distincția fiindu-i oferită „în semn de apreciere pentru alegerea sa de mai multe ori în funcția de primar al comunei”.

Acest onorant titlu i-a fost conferit în cadrul Adunării Generale AcoR, care a ajuns la cea de-a 27-a sesiune ordinară și care se desfășoară anual.

„Cred cu tărie că acest premiu îl merită oamenii din Poiana Stampei care mi-au fost mereu alături şi au crezut în echipa administraţiei locale. Ei sunt, practic, familia mea extinsă și mă mândresc cu fiecare membru al acesteia. Sunt trei mandate de primar și unul de viceprimar, ani ce, cred eu, au trecut cu folos pentru că statutul pe care astăzi îl are comuna noastră este, de ce să nu o spunem, rezultatul unei munci de echipă în care noi, cei de la Primărie, am avut cei mai de încredere parteneri: pe dumneavoastră, cetățenii”, a transmis primarul comunei Poiana Stampei, ing. Viluț Mezdrea.

Misiunea primarului de la Poiana Stampei continuă pentru că atunci când te afli într-un onorant top al administrațiilor performante devine o provocare inclusiv să reușești să te menții acolo.

Astăzi, localitatea ce reprezintă „Poarta de intrare în Bucovina” beneficiază de proiecte ce se regăsesc, de cele mai multe ori, în orașe: bloc ANL, grădiniță cu program prelungit și unități școlare la standarde europene, un centru medical dotat cu aparatură ca la spital, o sală de sport și o bază sportivă ce adună sportivi din întreaga țară și găzduiesc competiții naționale, o casă de cultură ce beneficiază de un calendar de evenimente generos, utilități edilitare și o infrastructură rutieră la care mulți dintre oameni nici nu îndrăznesc să viseze.

În mod firesc, acestora li se adaugă proiectele ce se află în derulare, dar și cele viitoare.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.