Municipiul Suceava va fi gazda celei de-a șaptea ediții a Festivalului Internaţional al Filmului Ecologist, „Pentru sănătatea pământului”, ce va avea loc în perioada 23-29 octombrie.

Festivalul este desfășurat sub patronajul Ministerului Culturii și Identității Naționale, în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava, prin Consiliul Local al Municipiului Suceava și cu Județul Suceava, prin Consiliul Județean Suceava.

Cu această ocazie, la gala de deschidere a festivalului, ce va avea loc în data de 25 octombrie, la ora 18:00, la Teatrul „Matei Vișniec”, veți putea urmări piesa de teatru „TimeAholics” cu actori ai Teatrului Excelsior București și Lavinia Șandru în rol principal.

„Acest festival ecologist se pretează şi cu strategia municipalităţii, pentru că proiectele ecologice sunt foarte bine adăugate la cele cu energie verde şi poluare zero”, a spus primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

El a menţionat că festivalul are un juriu internaţional şi un juriu format din copii din şcolile din municipiu, care vor acorda premii filmelor pe teme ecologiste realizate în ţară şi străinătate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.