Luni, 8 iunie, are loc inchiderea proiectului „Educatia artistica si culturala in contextul cooperarii transfrontaliere durabile” in Sala de seminar a Centrului de incluziune sociala, respectiv cladirea fostului sediu al Directiei de Evidenta a Populatiei.

Asociatia KULT – ART a implementat la nivel local proiectul finantat prin Programul Operational Comun Romania – Ucraina-Republica – Moldova 2007-2013. Proiectul s-a desfasurat in perioada 14 septembrie 2013- 13 iunie 2015. Obiectivul general al proiectului este promovarea retelei durabile de cooperare in domeniul educatiei artistice si culturale printr-un parteneriat transfrontalier, schimb de tineret si activitati comune.
Aplicantul proiectului este Colegiul de Muzica „Stefan Neaga” Chisinau, Republica Moldova, iar activitatile au fost desfasurate in parteneriat cu Centrul Bucovinean de Arta pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Romanesti Cernauti, Ucraina si Asociatia KULT-ART Suceava, Romania.
Pentru a face cunoscute rezultatele proiectului transfrontalier „Educatia artistica si culturala in contextul cooperarii transfrontaliere durabile”, sustenabilitatea acestuia, precum si activitatile si concluziile partilor implicate, Asociatia KULT-ART si parteneri vor sustine luni, 8 iunie, o conferinta de presa. Din Ucraina va fi prezent Iurie Levcic, directorul Centrului Bucovinean de Arta pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Romanesti Cernauti.

Gala Festivalul Cantecele Neamului RO gala fest in gradina cu flori multe cernauti Gala Concurs International Chisinau

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.