Organizaţia Femeilor Social Democrate Suceava marchează Ziua Mondială a Sănătăţii printr-un simpozion organizat în incinta Shopping City Suceava (City Gallery), luni, 7 aprilie 2014, ora 17.00.

Scopul desfăşurării evenimentului este informarea unui număr cât mai mare de persoane cu privire la importanţa cunoaşterii unor aspecte legate de păstrarea sănătăţii prin prevenirea unor probleme legate de aceasta.

Specialişti în neonatologie, boli de nutriţie, obstetrică şi ginecologie, dar şi din educaţie vor conferenţia despre alimentaţia sănătoasă în fiecare etapă a vieţii, despre adolescenţă şi capcanele acestei vârste, cât şi despre efectele nocive ale calculatorului şi televizorului asupra sănătăţii mintale.

“Veriga principală care ar trebui să lege serviciile de sănătate de cele educaţionale, pentru a avea rezultate bune privind îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei, este informarea. Cum a preveni este mai eficient decât a vindeca, devine importantă reactualizarea conceptului de educaţie pentru sănătate”, a apreciat Preşedinta Organizaţiei de Femei Social – Democrate Suceava, Oana Pintilei.

Sunt aşteptaţi tineri, părinţi, bunici, iar intrarea este liberă.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.