Daniela Botezatu este directorul școlii din Zamostea și spaima colegilor săi profesori. Cei din urmă se plâng de multe lucruri care nu sunt în regulă în comportamentul celei care ar trebui să creeze un ambient plăcut de lucru pentru toată lumea.

Profesorii se plâng de multe lucruri, însă directorul refuză să comenteze acuzațiile ce i se aduc și nu răspunde reprezentanților mass-mediei.

Astfel, potrivit profesorilor de la această școală, Daniela Botezatu le-a spus în cadrul unor discuții în care aceștia se plângeau de faptul că există camere de luat vederi în fiecare sală de curs, că urmărirea lor constantă nu va înceta și că „le vede și mătreața din cap”.

Regulile continuă: „MAXIM de două ori pe zi la baie”- atât ar avea nevoie profesorii de la școala din comună, potrivit regulilor impuse de director.

De asemenea, directorul Daniela Botezatu pare a fi și extrem de legată de această funcție vremelnică pe care o îndeplinește, iar în acest sens și-a cumpărat trei scaune până acum.

Totodată, cadrele didactice care vin la muncă în fiecare zi au povestit situații ce par a fi șocante pentru un om normal, printre care: faptul că doamna director ar fi scos din fosă și ar fi aruncat în fața școlii.

Poveștile expuse de oamenii școlii sunt extrem de multe și se pot împărți în multe episoade, însă ceea ce contează cu adevărat este presiunea pe care o resimt aceștia în fiecare zi când merg la locul de muncă.

În acest sens se pregătesc proteste și se ia în calcul deplasarea la Minister pentru a pune punct acestei neplăcute situații.

Reamintim că Daniela Botezatu a obținut funcția de director cu nota 7,9, în luna decembrie a anului 2021.

La începutul lunii decembrie 2022, Consiliul de Administrație al Școlii a votat în unanimitate demiterea directoarei. Ulterior, Consiliul Profesoral a decis același lucru.
Inspectorul şcolar general Grigore Bocanci a declarat că la școală s-a realizat un audit, iar concluzia este că Daniela Botezatu rămâne pe funcție, însă sub supraveghere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.