Avocatul Emanuel Papuc s-a înscris în Pro România. Anunțul a fost făcut vineri, 29 martie, într-o conferință de presă,  de către liderul partidului, Ioan Cătălin Nechifor.

Potrivit lui Nechifor, noul membru al formațiunii politice va coordona departamentul juridic al organizației județene a Pro România.

„Este un om în care am foarte mare încredere, care s-a alăturat echipei Pro România. El va coordona departamentul juridic al partidului, ceea ce înseamnă că va exista o preocupare pentru foarte multe tipuri de abordări, inclusiv în sens legislativ. Multe din ideile care vor veni de-a lungul timpului vor fi filtrate, așezate și din perspectiva juridică”, a spus Nechifor.

Noul membru al Pro România are 32 de ani și este avocat începând din anul 2011.

„Îmi place să cred că sunt un om care face puține compromisuri și acesta este și motivul pentru care m-am alăturat echipei Pro România. Sunt oameni care nu numai că promit ceva, dar au și făcut ceva. Cred că aici se poate consolida un nucleu chiar, și din partea noastră, aici în Suceava, care să ne reprezinte foarte bine la nivel central și sper să mă pot implica cât mai mult”, a precizat noul membru al Pro România Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.