Compania EGGER a decis, pentru al doilea an consecutiv, să contribuie cu suma de 10.000 euro pentru a susține o cauză locală și să renunțe la cadourile clasice oferite clienților de Crăciun. În 2018 această sumă a fost folosită pentru a înlocui în totalitate mobilierul de la Casa de tip familial “Universul copiilor” din Rădăuți și pentru renovări interioare ale clădirii în care se desfășoară activitatea.

Compania EGGER, prezentă de peste 10 ani în Rădăuți, sprijină din nou o cauză locală. În ultimii doi ani, compania a decis să renunțe la cadourile oferite clienților cu ocazia sărbătorilor de iarnă și să aloce câte 10.000 de euro către un proiect social din comunitatea locală. De această dată, acești bani au fost folosiți pentru renovări interioare ale clădirii Casei de tip familial „Universul copiilor” din Rădăuți. Cei 14 copii care locuiesc aici se pot bucura și de mobilierul nou din întreaga clădire. În anul precedent, cei 10.000 de euro au fost direcționați către Centrul Terapeutic Modular pentru Copilul cu Nevoi Speciale AMA-DEUS din Siret prin donarea de echipamente specializate pentru curățenie.


“Această inițiativă are deja doi ani și a fost foarte bine primită, atât de comunitate, cât și de clienții noștri care ne sprijină demersul. Ne bucurăm pentru că am contribuit semnificativ la îmbunătățirea condițiilor de locuit pentru copiii de la Casa de tip familial „Universul copiilor” din Rădăuți. Apropierea de comunitatea locală este foarte importantă pentru noi, iar implicarea noastră în proiectele din proximitatea fabricii reprezintă o prioritate.” a declarat Ioan Banciu, Director Tehnic / Producție Divizie Est.

În cadrul unui eveniment organizat la casa de tip familial după renovare, beneficiarii direcți au făcut cunoștință cu reprezentanți ai companiei EGGER. Crina Popescu, Șef centru Casa de tip familial „Universul copiilor” din Rădăuți, a declarat: “Suntem bucuroși și recunoscători pentru ajutorul pe care l-am primit din partea companiei EGGER. A fost total neașteptat, dar binevenit! Odată cu sprijinul primit din partea EGGER, s-au mobilizat și alți agenți economici care au dorit să ne ajute. Cel mai mult mă bucur pentru copii, pentru că ei sunt cei ce beneficiază cu adevărat de aceste îmbunătățiri.”

Informații despre EGGER

Companie de familie, înființată în anul 1961, are aproximativ 9.600 de angajați. În 18 fabrici amplasate în întreaga lume, aceasta produce o gamă variată de produse din materiale pe bază de lemn (plăci de PAL, OSB și MDF), precum și cherestea. EGGER are clienți din întreaga lume în industria mobilei, distribuția lemnului și în magazinele de bricolaj. Produsele EGGER se găsesc în nenumărate arii ale vieții private și publice, inclusiv în: bucătării, băi, dormitoare, birouri, hoteluri și magazine. EGGER este un furnizor al unei game complete de produse pentru industria mobilei, design interior, construcții din lemn și pardoseli laminate.

EGGER în România

Grupul EGGER deține din 2008 o fabrică în România, în Rădăuți, județul Suceava. Fabrica are peste 800 de angajați. În Rădăuți sunt produse plăci de PAL brut și melaminat pentru industria mobilei, precum și plăci OSB pentru industria construcțiilor din lemn și sectorul retail. EGGER a investit cca. 491 Milioane Euro în dezvoltarea unității strategice de producție din Rădăuți într-o locație de producție complet integrată și dotată cu tehnologie de ultimă generație.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.