Christian Tour va lansa în perioada 24 mai 2019-27 septembrie 2019, o nouă destinație de vacanță pentru suceveni. Este vorba de Egipt, Hurghada, iar plecările vor fi în fiecare vineri, de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Se va opera cu compania aeriană Blue Air, iar pachetele de vacanță au fost puse în vânzare. Pentru plecarea din 24 mai, 2 adulți, care se vor caza la un hotel de 4 stele, în regim all inclusive, vor scoate din buzunar 1024 euro.

Pentru un hotel de 5 stele, cu regim all inclusive, sucevenii trebuie să plătească 1078 de euro.

În oferta companiei sunt momentan 11 hoteluri, de 4 și 5 stele.

Reprezentanții Campion Tour au anunțat că pachetele cu reduceri Early Booking au fost puse deja în vânzare pentru toți cei interesați de o vacanță în Egipt. Rezervările la Campion Tour se pot face la info@campiontour.ro sau la nr. de tel  0330 803 110.

Despre Hurghada sucevenii trebuie să știe că este un fost sat pescăresc de pe țărmul Mării Roșii din Egipt. El a devenit din anii 1980 un centru turistic important din Egipt, care are în prezent 60.000 de locuitori. Centrul turistic și balnear s-a dezvoltat printr-un sprijin financiar arab, nord american și european. Plajele de nisip de la Marea Roșie au fost vizitate în anul 2004 de ca. 1 milion de turiști, din care cei mai mulți erau veniți din Germania, Anglia, Rusia și fostele republici sovietice. Azi Hurghada se prezintă ca un șirag de hoteluri cu o arhitectonică orientală, terminate sau în construcție înșirate de-a lungul litoralului Mării Roșii. În apropierea orașului se află un aeroport internațional. Așezarea El-Guna situată pe malul unei lagune a fost construită exclusiv în scop turistic, mai există asemenea lagune pe o lungime de 22 km.

Christian Tour – scurtă descriere

Înființată în 1997, agenția s-a dezvoltat de-a lungul anilor, acumulând experiența atât în turismul intern cât și în cel extern. Compania pune la dispoziție un catalog cu diferite destinații de care se pot bucura toți turiștii, inclusiv cei care dispun de un buget mai mic. Destinațiile variază de la stațiunile populare din Grecia și Turcia, până la stațiunile exotice ale Chinei și ale Republicii Domnicane.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.