Elena, soția lui Gheorghe Dincă, audiată de procurorii DIICOT. Ea a fost citată pentru a da explicații în cazul adolescentelor dispărute în Caracal. În tot acest timp, anchetatorii continuă cercetările în locuința bărbatului care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. 

Elena Dincă şi copiii lui Gheorghe Dincă, doi bărbaţi şi o femeie, s-au îmbrăncit cu jurnaliștii la intrarea în sediul DIICOT. Tonel Pop, avocatul părinților Luizei Melencu, susține că îl acuză pe procurorii DIICOT că nu l-a înștiințat despre audierea soției și copiilor lui Gheorghe Dincă. 

Soția lui Gheorghe Dincă s-ar fi aflat în locuința din Caracal timp de o lună, după dispariția Luizei Melencu, conform b1. Femeia ar fi plecat în mai, în timp ce Luiza a dispărut pe 14 aprilie. Procurorii DIICOT vor să afle dacă femeia are informații despre Luiza, în condițiile în care Gheorghe Dincă a susținut că a dus-o pe tânăra de 18 ani la el acasă și a întreținut relații sexuale cu ea. Potrivit Mediafax, soția lui Gheorghe Dincă a fost prezentă la perchezițiile care au avut loc pe 27 iulie în casa din Caracal unde ar fi fost omorâtă Alexandra Măceșanu. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.