Infecția cu virusul SARS-CoV2 lovește din nou în rândul politicienilor. Elena Udrea a fost confirmată pozitiv cu acest virus, iar apropiații susțin că se simte bine. 

Elena Udrea are parte de un început de an nu tocmai bun, fostul politician a contractat virusul SARS-CoV2. Din infromațiile pe care apropiații acesteia le-au furnizat, se pare că, Elena Udrea a avut norocul să aibă o formă ușoară a bolii și se află într-o stare bună, arată wowbiz.ro 

Elena Udrea, invitat-surpriză în cadrul Revelionului găzduit de Dan Negru

Elena Udrea a acceptat invitația lui Dan Negru și și-a intrat foarte bine în rol. A venit împreună cu Adrian Alexandrov care a încurajat-o și susținut-o în permanență. Elena Udrea a stat cinci ore la machiaj, apoi alte 3 ore n-a mai avut voie să mănânce. A băut doar apă cu paiul.

Șefii Antena 1 au avut mari emoții privind onorariul ei și i-au făcut o ofertă de 2500 de euro. Însă, Elena Udrea a refuzat să fie plătită și le-a mărturisit producătorilor că a venit de dragul fetiței sale și preferă ca suma să fie donată copiilor nevoiași.

”Elena și-a luat rolul în serios, a stat cuminte la machiaj timp de 5 ore, a învățat textul primit, apoi a mai așteptat alte 3 ore ca să-i vină rândul la filmare. Deși ceilalți artiști au primit sume cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro, Elena a refuzat suma maximă de 2.500 de euro.

A menționat că n-a venit pentru bani, ci de dragul fetiței ei, Maria, și că ar dori mai degrabă ca suma oferită să fie donată copiilor săraci. Alături de Elena, în toată această aventură, a stat Adrian Alexandrov, soțul ei. Elena Udrea n-a putut să mănânce nimic timp de 8 ore, doar a băut apă cu paiul”, au mărturisit surse din cadrul Antenei 1 pentru playtech.ro.
Sursa: Cancan.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.