Elena Udrea s-a prezentat la comisia de control din Parlament pentru verificarea legalității alegerilor din anul 2009. Ea a vorbit despre implicarea celor prezenți în „sufrageria lui Oprea” în cadrul alegerilor.

Elena Udrea a declarat că Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi sau George Maior nu s-ar fi implicat în cursul derulării alegerilor parlamentare, ci după terminarea lor. Ea a declarat că s-a încercat intervenția după alegeri atunci când Cătălin Voicu a vrut blocarea validării votului la Curtea de Apel București. Ea spune că în mod cert totul s-ar fi desfășurat după momentul „sufrageria lui Oprea”.

Ea ar fi avut inclusiv o discuție cu Florian Coldea.

„Mi-a spus că dacă nu s-ar fi reușit scoaterea din joc a lui Cătălin Voicu, soarta alegerilor s-ar fi putut răsturna. Florian Coldea s-a referit la acel moment ca la unul extrem de important, remarcabil pentru România. Asta pentru că Voicu ar fi putut să țină PSD-ul în joc prin nevalidarea alegerilor, iar istoria țării astăzi ar fi putut fi alta”, a declarat Elena Udrea în cadrul comisiei parlamentare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.