Fostul deputat Elena Udrea a declarat, joi, înainte de a fi audiată în Comisia pentru controlul SRI, că va vorbi despre modul în care „statul paralel” controlează societatea, „folosind justiţia ca instrument principal”, precizând că s-a prezentat în urma invitaţiei comisiei.

“Nu o să reclam nimic, o să spun lucruri pe care le cunosc din experienţa proprie, directă sau indirectă, lucruri care contează şi care sunt relevante pentru modalitatea în care sistemul, statul paralel controlează astăzi societatea, folosind justiţia ca instrument principal. (…), unul dintre scopurile invitaţiei este să lămuresc lucruri care s-au spus până acum de alte persoane şi în care am fost invocată şi să spun la rândul meu ceea ce ştiu despre cum s-a construit acest stat paralel în ultimii ani în România”, a declarat fostul deputat Elena Udrea, înainte de a fi audiată în Comisia pentru controlul SRI.

Elena Udrea a precizat ca a venit la invitaţia Comisiei.

„Nu ştiu (dacă eram pe lista lui Daniel Dragomir – n.r.), dar dacă am fost invitată pot să presupun că aş fi. Nu am văzut lista”, a adăugat Udrea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.