Elena Udrea nu contenește să ofere sfaturi pentru prietenii virtuali în această perioadă a Postului Adormirii Maicii Domnului, cunoscut ca Postul Sfintei Mării, dezvăluind nu doar ce program are în aceste zile, ci și ce conține meniul ei.

„Este o noua zi de care ne putem bucura! Ati zambit cand v-ati trezit? Ati multumit lui Dumnezeu (sau Universului, Energiei Universale) care ne da ocazia de a fi si astazi fericiti?

In capitolul 9 din Sistemul Maestrului, Haanel spune ca cele trei lucruri care ne fac fericiti sunt Sanatatea, Bogatia si Iubirea. Toti vrem sa fim sanatosi pentru ca nu se poate sa fii fericit daca ai o suferinta a trupului, toti vrem sa fim bogati, chiar daca pentru fiecare bogatia poate insemna mai mult sau mai putin, poate fi mai degraba materiala sau spirituala,(dar toti dorim sa ne putem satisface nevoile materiale)si, toti vrem sa fim iubiti si sa iubim. Sentimentul de iubire poate fi manifestat fata de orice, fiinte ori lucruri, important este sa ne faca sa vibram pentru ca, cu cat emanam mai multa iubire cu atat se intoarce inzecit la noi.

In a treia zi de Post, am baut cafeaua cu soia de dimineata si voi manca salata de vinete cu ardei copti si pe seara orez cu ratatouille de legume.

Suc de morcov si apa plata. Alergare obligatorie.🙂

Citesc Paraclisul Maicii Domnului.
Citesc Sistemul Maestrului si chiar imi propun sa o termin…

Meditatia zilnica de 15-20 minute.

Celor care vor sa faca o fapta buna si nu stiu ce ar putea face, va recomand sa va rugati pentru cineva care are nevoie. Inseamna enorm si va faceti si dvs. mult bine.
Sa aveti o zi minunata!
Nu uitati: Dumnezeu ne-a facut din Iubire si pentru a fi fericiti(sau Energia Universala daca vreti). Daca nu sunteti, este doar pentru ca singuri va puneti piedici.

„Nu exista nimic ce nu poti fi, ce nu poti face ori ce nu poti avea!” (Ester si Jerry Hicks)”, este mesajul postat astăzi de către fostul ministru al Dezvoltării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.