Dosarul Elenei Udrea în care este acuzată de finanțarea ilegală a unor cheltuieli din perioada campaniei electorale prezidențiale și a referendumului din 2009 se plimbă între instanțe, fără ca vreun magistrat să ia taurul de coarne și să dea o soluție în acest caz.

Situația a ajuns să o amuze pe învinuită, Udrea menționând excesul de zel al unui procuror care s-a chinuit să construiască acest caz a dus la întocmirea unui „rechizitoriu de doi lei”.
Într-o postare de pe contul său de Facebook, Elena Udrea comentează neobișnuita situație a dosarului penal întocmit pe numele său și al Ioanei Băsescu.
Dupa ce ICCJ, prin judecatoarea Florentina Dragomir, (aceeasi din dosarul Gala Bute), si-a declinat competenta catre Curtea de Apel Bucuresti, astazi si aceasta instanta a decis ca nu are competenta materiala sa judece cauza!!!, retrimitand-o la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
In realitate, motivul acestei situatii neobisnuite este ca asa de mult s-a straduit sa ma acuze domnul procuror Bulancea, foarte apropiatul doamnei Kovesi si procuror si in dosarul Gala Bute, incat a facut un Rechizitoriu de doi lei.

Faptele de care ma acuza acesta, chiar daca mi-ar fi imputabile asa cum sustine domnul procuror, ar fi contraventii si nu infractiuni, iar legea aplicabila ar fi Legea finantarii partidelor politice si nu Codul Penal. Trec acum peste abuzul prin care a determinat o alta parte din dosar sa declare intr-un anume fel, incat sa poata fi facuta o acuzatie la adresa mea, motiv pentru care am formulat plangere la Parchetul General impotriva domnului procuror DNA”, anunță Udrea.
Fostul  ministru al Turismului spune că este curioasă să vadă ce turnură vor lua lucrurile în acest caz, lăsând să se înțeleagă că se așteaptă și la alte surprize din partea magistraților. „Sa vedem ce urmeaza…”, își încheie Udrea postarea de pe pagina de Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.