Anchetă desprinsă parcă din scenariul unui film, la Bacău. Oameni cu influenţă sunt bănuiţi că au exploatat sexual eleve de liceu, pe care le-ar fi drogat şi le-ar fi obligat să se prostitueze. În reţea ar fi fost implicat şi un poliţist din oraş, care ar fi participat la orgiile sexuale cu minore şi astfel a ajuns la mâna infractorilor.

Orgiile sexuale ar fi fost organizate de un om de afaceri din Bacău. Într-o hală de la marginea oraşului, unde producea bulion, administratorul ar fi amenajat un club în toată regula, cu lumini, canapele şi chiar o bară de streaptease.

Ziua, din hală se vindea bulion, iar pe timpul nopții devenea club clandestin unde se consumau droguri și erau aduse minore, racolate se pare din licee, pentru a se prostitua.

Multe dintre fete erau din zonă şi ar fi ajuns la petreceri fără să ştie ce urma să se întâmple. Anchetatorii spun că erau drogate şi apoi exploatate sexual.

Ca urmare a consumului unor substanțe interzise, persoanele de sex feminin minore își pierd cunoștința, sfârșind prin a fi abuzate sexual, iar actele de natură sexuală sunt de obicei filmate.

Omul de afaceri ar fi folosit înregistrările pentru a-i şantaja pe clienţii cu funcţii importante. Printre ei, ar fi fost şi un ofițer din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Petrecerile cu minore și droguri erau frecventate de oameni de afaceri, persoane cunoscute pentru problemele cu legea, dar și funcționari ai unor instituții publice.

Bărbatul în uniformă şi-ar fi petrecut mai multe seri în clubul cu pricina şi ar fi ajuns la cheremul infractorilor din cauza înregistrărilor cu el în compania tinerelor.

Poliţistul ar fi fost convins chiar, ca în schimbul mitei de 500 de euro, să-i scape pe afacerist şi pe prietenii lui de deschiderea unor dosare penale şi şi-ar fi folosit influenţa asupra colegilor lui.

Poliţistul, patronul localului clandestin şi un alt treilea suspect au fost arestaţi preventiv. (Sursa: Observator)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.