Elevii de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava și-au ales Miss și Mister Boboc, vineri, 11 noiembrie, în cadrul spectacolului „Selfie time”.

Cuprinși de febra rețelelor de socializare și a telefoanelor mobile, concurenții pentru titlul de Miss și Mister Boboc au îmbinat pasiunea pentru arte cu cea pentru tehnologie și au încântat publicul cu multe momente deosebite.

bal-1

Bobocii de la arte și-au făcut intrarea în scenă deghizați în personaje legendare și celebrități din lumea artelor, precum nimfa Echo și Narcis, Cleopatra și Tutankamon, Cupidon și Venus, George Coșbuc și țărăncuța deosebită de pe plaiurile mioritice, Monalisa și Leonardo DaVinci, Salvador Dali și Van Gogh, compozitorul Georges Bizet și Carmen, Buzz (primul astronaut care a realizat un selfie pe Lună) și un prieten extraterestru, Regina cea Rea (mama vitregă a Albei ca Zăpada) și oglinda prețioasă, Crăiasa Zăpezii și Spiridușul cel Rău, Harley Quinn și Joker.

Un moment deosebit a fost oferit de o elevă din clasa a II-a,  Alessia Pop, care a interpretat celebra piesă populară „Cântă cucu-n Bucovina”, remixată pe ritmuri dubstep, care a fost foarte bine primită de public. Interpretarea poate fi vizionată aici.

Magdalena Drăgoi a cucerit inimile celor prezenți prin piesele sale „Mai frumoasă” și „Ochii tăi”, după care, Iarina Ieremie a interpretat piesa „Say you wont let go”.

bal-2

Alexandru Andronic, Sebastian Paicu și Avasiloaie Iulian, au susținut un număr demonstrativ de muzică live și spre deliciul celor prezenți, și un număr de breakdance. Momentul a continuat cu un număr de acrobații cu bicicleta, realizat de  Theodor Panțîru.

„Selfie time” a continuat cu prezentarea bobocilor ce au defilat cu ținute haioase, după care, aceștia au participat la o probă de cultură generală și perspicacitate, aceștia trebuind să răspundă la anumite întrebări capcană.

bal-3

Bobocii de la Arte au impresionat publicul prin talentele lor. Alina Luchian a interpretat piesa „Unsteady” și „Jar of my heart”, iar Cosmin Mariciuc piesa „Solamente tu”. După un moment de streetdance realizat de Denisa Halunga, spectacolul a continuat cu trupa liceului, Simbol, care a interpretat piesele „Piața Romană”, „Puntea vieții” și „Nu-mi spune”. Cizmaru Ștefan a interpretat piesa „Stone cold”, Mărginean Daiana și Andreea Lungu au efectuat un moment de streetdance, Delia Brașcan și Radu Sferlic au interpretat piesa de teatru „De la o glumă la alta”. Un moment deosebit a fost realizat de Cosmin Hulupțuc, care a interpretat piesa clasică „Studiu revoluționar de Chopin”, îmbinat cu un moment de pictură, în care trei elevi au realizat portretul lui Ciprian Porumbescu, din trei bucăți, fiecare fiind pictată de către o altă persoană.

bal-5

bal-6

Publicul a fost din nou încântat cu un moment de streetdance, realizat de către Alessia Maria, Siran Oana și Mădălina Darea. Diana Cobliuc și Denisa Istrate au interpretat piesa „Două tipe și un like”, după care Bogdan Golea a interpretat piesa „Take five”.

bal-4

Raluca Bejinariu și Alex Cojocar au interpretat piesa de teatru „La doctor”, Mihnea Ignătescu și Tudor Carp au oferit momente speciale prin acrobații pe biciclete BMX, Iosif Diaconu și Valentin Popovici au interpretat o piesă hiphop „#calaarte” iar Georgiana Bucaciuc a cucerit publicul imediat prin vocea ei, interpretând piesa „Flash light”.

Seara a continuat cu interpretarea Mariei Rusu și al lui Gabriel Iosub a piesei de teatru „Costică, dormi?”, urmată de un exemplu de dans din partea Andrei Balțic și Eduard Cazacu.

„Selfie time” a continuat cu Teodora Grigoraș și Andrei Trocin, care au realizat un număr de dans sportiv, după care a urmat Alexandra Herghelegiu cu o prezentare de modă și Alex Furman, cu un număr de magie. Au urmat apoi Alexandru Cozaciuc care a interpretat piesa „The lonely shepard” și Darius Popovici cu piesa „Dă, Doamne, la om noroc”.

bal-premii

Andra Balțic și Eduard Cazacu, Miss și Mister Boboc

După probele și testele prin care au trecut bobocii, au fost desemnați câștigătorii:

Miss și Mister Boboc – Andra Balțic și Eduard Cazacu

Locul II – Maria Rusu și Fabian Ieremie

Locul III – Oana Siran și Popovici Valentin

Mister Popularitate – Ștefan Cizmaru

Miss Popularitate – Gabriela Muscă

Mister Dance – Mihnea Ignătescu

Miss Dance – Mădălina Darea și Maria Alessia.

Juriul concursului de miss și mister a fost format din profesoarele Liliana Cardaș, Camelia Rusu Sadovei, profesorul Johanes Onesciuc și elevii Domnica Drăghici și Andrei Pentilescu.

Galerie foto aici!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.