Ministerul Educației și Cercetării lansează în consultare publică proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului pentru aprobarea extinderii Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 150 de unităţi de învățământ preuniversitar de stat.

Ministerul precizează că proiectul de Hotărâre a Guvernului privind Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului pentru aprobarea extinderii Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 150 de unităţi de învățământ preuniversitar de stat va fi înaintat în proces de avizare interministerială după adoptarea Ordonanței de Urgență a Guvernului, ulterior parcurgerii etapei prevăzute de procedurile de transparența decizională.

Pe lista unităților în care ar  putea fi implementat acest proiect se află și trei școli din Suceava. Este vorba de Școala Gimnazială Moldova Sulița, Școala Gimnazială Gulia din orașul Dolhasca și Școala Gimnazială „Ion Barbir” din Capu Câmpului.

 

LISTA ŞCOLILOR INCLUSE ÎN PROGRAMUL PILOT “MASĂ CALDĂ ÎN ŞCOLI” POATE FI CONSULTATĂ AICI. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.