Muzeul de Științele Naturii vă invită, în perioada 1-5 februarie 2021, să participați la Proiectul educațional Ziua Ursului.

În condițiile actuale, respectând toate normele sanitare și de distanțare fizică, preșcolarii și elevii claselor I-IV sunt așteptați să învețe despre speciile de urs de pe mapamond și mediile lor de viață, despre ursul preistoric și fosilele care ne amintesc de acesta.

Lecțiile vor fi completate cu materiale audio –video și exponate din colecțiile muzeului.

„Vom face top 10 cei mai mari urși, vom desena măști de urs și ursuleți, vom citi ghicitori și povești și vom afla multe curiozități despre cel mai mare animal din pădurile noastre.

Lecțiile muzeale vor avea loc în fiecare zi, la Muzeul de Științele Naturii, în perioada 1-5 februarie 2021, între orele 10.30-12.00. Pentru o bună desfășurare a activităților, vă rugăm să consultați fișa de înscriere și condițiile de participare la acest proiect.”, au transmis reprezentanții Muzeului.

Pentru fiecare zi se pot înscrie maxim 8 copii.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0230 213775, în fiecare zi, între orele 9-17, până la data de 29 ianuarie 2021.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.