Primăria și Consiliul Local al Comunei Stroiești, ținând cont de susținerea continuă a performanței și continuitatea recompenselor financiare, au acordat, la sfârșitul anului școlar 2021-2022, o serie de premii bănești mai multor elevi de la Școala Gimnazială Stroiești.
Astfel, Bianca Andreea Popovici și Cristian Andruhovici din clasele a V-a A și a V-a B au fost premiați cu câte 200 de lei, în timp ce elevii Mihai Crainiciuc, Alexandra Maniu și Alexia Sidor din clasa a VI-a au primit câte 300 de lei fiecare.
De asemenea, premii pentru bunele rezultate la învățătură au primit și elevii Sergiu Ștefan Pânzariu și Ioana Magdalena Șutu din clasele a VII- a A și a VII-a B, aceștia fiind premiați cu câte 400 de lei.
Și elevii Gabriel Senic și Gabriela Sabina Lucaciuc din clasele a VIII-a A și a VIII-a B au primit premii bănești din partea Primăriei Stroiești, acestora fiindu-le repartizați câte 500 de lei.
„Mulțumim domnului primar  Mihai Senic pentru această inițiativă și membrilor Consiliului Local al Comunei Stroiești pentru susținerea acestui proiect de stimulare a învățământului stroieștean!”, au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziale Stroiești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.