Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran, a participat luni, 10 septembrie, la festivitatea de deschidere a noului an şcolar organizată de Şcoala Generală Berchişeşti.

„Noutatea absolută a desfăşurării procesului educaţional din comuna noastră în acest an este noua şi moderna sală de sport, de care se vor bucura toţi elevii! Nu foarte multe comune din ţară au o sală de sport ca a noastră, astfel încât efortul administraţiei locale de a oferi cele mai bune condiţii copiilor a fost unul lăudabil. În aceste condiţii, consider că elevii şi părinţii lor vor realiza la adevărata dimensiune că anii de şcoală sunt vitali pentru viitoarea realizare profesională şi personală, iar copiii se vor implica la un nivel înalt, ca şi până acum, în anul şcolar ce a început”, a declarat Violeta Țăran.

Aceasta a mulțumit cadrelor didactice din Berchişeşti pentru strădania lor în a-i pregăti pe copii, ştiut fiind faptul că dascălul este al doilea părinte al elevilor!

„Părinţii şi bunicii trebuie să aibă încredere în copii şi nepoţi, să le insufle curaj şi pasiune pentru învăţat, pentru a-şi duce la bun sfârşit şi cu rezultate foarte bune activitatea şcolară din acest an! Primăria şi Consiliul Local vor sprijini şi în noul an şcolar unităţile de învăţământ din comuna Berchişeşti, asigurând toate cele necesare unui învăţământ de calitate! Mulţumesc elevilor, cadrelor didactice, părinţilor şi bunicilor! Mult succes, inspiraţie şi putere de muncă în noul an şcolar”, a transmis Violeta Țăran, primarul comunei Berchişeşti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.