Elevii, tinerii și sportivii care obțin rezultate remarcabile la olimpiade, concursuri și competiții sportive vor fi premiați de către Primăria municipiului Suceava. De asemenea, premiați vor fi și profesorii coordonatori sau antrenorii acestora.

În acest sens, consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre privind regulamentul de acordare a premiilor. Trebuie precizat că proiectul inițial nu prevedea și premierea profesorilor sau antrenorilor însă, în acest sens consilierul local PNL Daniel Prorociuc a propus un amendament care a fost aprobat în unanimitate de către deliberativul local.

În fapt, toți consilierii locali au votat proiectul pentru ca elevii, tinerii și sportivii, precum și profesorii îndrumători și antrenorii  care au obținut rezultate bune să fie premiați.

Trebuie precizat că acordarea de premii se va face pe baza listei nominale aprobate prin hotărâre a Consiliului Local.

Pentru faza națională a olimpiadelor școlare, concursurile și competițiile naționale și internaționale vor fi premiați astfel:

    Premiul I  sau medalia de aur, premiat cu 3 000 de lei

    Premiul al II-lea sau medalia de argint, premiat cu 2 500 de lei

    Premiul al III-lea sau medalia de bronz, premiat cu 2 000 de lei

De asemenea vor fi premiați și elevii care obțin rezultate bune, la nivelul instituției de învățământ. Aceștia vor fi premiați cu sume cuprinse între 200 și 500 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.