Candidatul PSD Emanuel Havrici, născut în Bucovina într-o iarnă grea, după cum povestește chiar el, vorbește astăzi despre meleagurile natale cu multă dragoste, deoarece, potrivit acestuia, Bucovina e o stare de spirit, un spațiu al multiculturalității, al conviețuirii tuturor minorităților.

14568025_1104274082941689_9052007384618201452_nDe Ziua Bucovinei, candidatul PSD pentru funcția de deputat în Parlamentul României,  le transmite tuturor bucovinenilor de pretutindeni să nu uite niciodată de acest tărâm numit Bucovina și să vorbească lumii despre el.

„Nimeni și nimic nu ne pot confisca aceste valori și tradiții, care mai presus de toate sunt românești. Mă simt apropiat și mă identific la fel de mult cu Bucovina ca și cu România, parcă mai mult acum, când trebuie să îi reprezint pe oamenii între care am muncit. Bucovina nu poate fi confiscată de nimeni pentru interese vremelnice pentru că toți ne-am născut și trăim aici. Scopul comun este bunăstarea împletită cu modestia ce ne caracterizează și nu minciuna, ipocrizia sau lipsa de sinceritate ale celor care cred că pot manipula valorile acestei comunități unice în lume. M-am născut în Bucovina, deci, e clar că nu pot iubi un alt meleag mai mult decât iubesc Bucovina. Azi, la zi de sărbătoare, le doresc bucovinenilor să rămână aceiași oameni buni, harnici și darnici. La mulți ani, Bucovina”, a spus inginerul Emanuel Havrici.

Emanuel Havrici candidează la alegerile din 11 decembrie, pentru funcția de deputat în Parlamentul României, din partea Partidului Social Democrat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.