Candidatul PSD pentru funcția de deputat în Parlamentul României, inginerul Emanuel Havrici, consideră că românii se pregătesc de o schimbare, iar aceasta va avea loc pe data de 11 decembrie, când românii pot trimite acasă niște oameni care nu le-au făcut bine.

„Realizările Guvernului Cioloș sunt: întârzierea plății subvențiilor în agricultură, criza lemnului de foc în cel mai împădurit județ din țară, aducerea în pragul falimentului a Minei de Uraniu de la Crucea, absorbția fondurilor europene de 0,18% pentru anul 2016 și blocarea sectorului forestier prin suprareglementare. Este timpul pentru o schimbare. A fi onest în politică înseamnă și să știi să faci un pas în spate dacă produci suferință celor pe care îi conduci. Românii sunt sătui de guvernarea tehnocrată,  iar pe 11 decembrie  pot trimite acasă cel mai incompetent guvern din 1989 încoace”, a declarat Emanuel Havrici.

Candidatul PSD este de părere că singura soluție realistă pentru România este reluarea dezvoltării economice cu un guvern PSD.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.