În semn de apreciere pentru profesionalismul dovedit pe timpul misiunilor executate de către jandarmii suceveni, ministrul Afacerilor de Interne a medaliat Inspectoratul de Jandarmi Județean „Bogdan Vodă” Suceava.

Un moment deosebit de important pentru jandarmii suceveni l-a constituit confirmarea profesionalismului dovedit în executarea misiunilor încredințate. Astfel, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române – 3 Aprilie, în baza propunerii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a conferit Inspectoratului de Jandarmi Județean „Bogdan Vodă” Suceava Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, „în semn de înaltă apreciere a eforturilor depuse de către întreg personalul în executarea misiunilor încredințate”.

Brevetul și medalia au fost înmânate comandantului Jandarmeriei Suceava, generalul de brigadă  Ionel Postelnicu, luni, 4 Aprilie, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cu ocazia desfășurării festivității de recompensare a unităților din Jandarmeria Română, care s-au distins în activitățile și misiunile desfășurate.

Pentru jandarmii suceveni, conferirea medaliei reprezintă atât recunoașterea efortului depus până în prezent de către fiecare dintre ei, cât și o modalitate de a-i motiva și responsabiliza pe viitor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.