La împlinirea a 196 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române, în semn de apreciere pentru onoarea, curajul, cinstea, devotamentul și dorința de a-i ajuta pe semeni, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitate, în anul 2017, au fost acordate premiile „Poliţistul Anului” – ediţia 2018, pe cinci domenii specifice activităţii poliţieneşti.

Au fost decernate premii pentru categoriile Ordine şi Siguranţă Publică, Investigarea și Combaterea Criminalității, Combaterea Criminalităţii Organizate, Suport Operativ și  Suport Misiuni și Activități.

În semn de apreciere, în cinstirea memoriei, cea mai înaltă distincție, ”Emblema de onoare” a Poliției Române revine subinspectorului de poliție post-mortem Sorin Constantin Vezeteu, din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Suceava, căzut la datorie, în anul 2017.

Distincția, acordată de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a fost primită de soția polițistului, Elena Vezeteu. Evenimentul a avut loc la Cercul Militar Național.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.