Dupa ce l-a „garantat” pe fostul primar, Sorin Apostu, aflat în prezent în arest pentru mita, dupa ce a „garantat-o” pe Elena Udrea, aflata in arest preventiv, Emil Boc pare să aibă serioase probleme de imagine în fața electoratului din Cluj.

Potrivit celor de la ziardecluj.ro, o intreaga Sala Polivalenta plina cu peste 7000 de clujeni, prezenți la meciul de handbal feminim al naționalei disputat cu echipa Suediei, l-au apostrofat și l-au huiduit puternic pe fostul premier, Emil Boc.

Totul s-a întâmplat în momentul în care a fost rostit numele lui Emil Boc, cel care trebuia sa ofere un premiu la finalul partidei de handbal.

„Mamaaa, a fost ca un trasnet! Cand i-au auzit numele, toti clujenii au inceput sa huiduie si sa il injure! La brutarie, ii strigau unii. Altii il fluierau copios, pomenind-o pe Elena Udrea. I-a picat fata! Faceti rost de o filmare, ca sunteti ziaristi! Sa vedeti ce vuiet a fost! S-a innegrit Boc si a roit-o insotit de slugile lui, de Poli, consilierul lui personal, ala la care maica-sa a fost arestata ca lua bani de la parinti sa ii treaca Bacul pe copii. Sa ii fie rusine, clujenii nu sunt prosti, s-a dus baba cu colacii, nu mai pupa el primarie!”, a precizat unul dintre spectatori pentru cei de la ziardecluj.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.