Vineri, 9 noiembrie 2018,  a fost o zi cu multe emoții pentru bobocii Liceului Tehnologic Dorna Candrenilor. Un moment unic pentru viața de licean, Balul Bobocilor a fost pentru ei și o rampă de lansare.

Publicul a fost unul numeros, format din părinții elevilor, care i-au susținut cu mândrie și cu multe emoții, din colegii lor, alți invitați și din cadre didactice, care s-au implicat și i-au ajutat pe concurenți în pregătirea probelor, și nu în ultimul rând, din elevii clasei a XII-a, organizatorii întregului moment, cei fără de care balul nu ar fi avut același succes.

Aceștia au  pregătit sala, probele, dar și numeroase surprize și cadouri pentru boboci. Tot ei au propus ca întregul bal să fie dedicat Centenarului Marii Uniri.

Prima probă a fost cea  de prezentare, unde publicul a avut ocazia să-i cunoască mai bine pe concurenți, fiecare încercând să impresioneze încă de la început juriul.
Carisma bobocilor și calitățile lor de artiști au fost puse în valoare în prima probă, când aceștia au interpretat mai multe scenete cu teme istorice. Elevii au dat dovadă de multă inspirație reușind să prezinte momentul în versuri spre bucuria publicului care a fost surprins de abilitățile lor.
Eleganța și farmecul lor au fost testate în proba de talent. Bobocii au reușit să surprindă juriul, dar și publicul prin dans, teatru, poezie, trucuri cu cărți, momente care au dovedit cât de pregătiți și dornici sunt să câștige titlul de Miss și Mister Boboc 2018.


Au arătat că sunt frumoși, eleganți, talentați, dar și emoționați, iar prin proba de cultură generală au demonstrat cât bine stăpânesc informații legate de Marea Unire.

Nu putea să lipsească proba surpriză, venită din partea organizatorilor, unde concurenții au reprodus versuri din melodii cunoscute, ascultate în cască,  au dansat și au cântat.
Odată probele încheiate, juriului i-a fost greu să desemneze câștigătorii, pentru că toți s-au descurcat excepțional, așa că au avut nevoie de puțin timp pentru a delibera.

Pentru că emoțiile bobocilor, dar și ale susținătorilor  erau la cote maxime, juriul format din prof: Sănduleanu Petrolina, prof. Cojocaru Daniela, prof. Candrea Bozga Gabriela, prof Piticariu Simona, reprezentatul Consiliului Elevilor- Paţa Costin Gabriel, din clasa a XI-a A, reprezentatul clasei a XII-a A- Ometiţă Puiu Ilie, reprezentanta clasei a XII-a B Circo Daniela, Morariu Andreea Candrea Bogdan din clasa a X-a B a desemnat câștigătorii: titlul de Miss Boboc 2018 a revenit elevei Ionela Ivan, iar titlul de Mister Boboc 2018 elevului Paul Spînu.
Toți concurenții au fost premiați cu diplome și cu cadouri, pentru că ei sunt cu toții câștigători!
În finalul balului, elevii liceului au avut parte de multă muzică, dans, voie bună.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.