Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că are vești bune pentru tinerii din cartierul Europa care așteaptă demararea lucrărilor pentru racordul de alimentare cu energie electrică.

Acesta a anunțat că a avut loc licitația pentru rețelele de alimentare cu energie electrică și iluminat public din noul cartier.

„Au fost depuse un număr de opt oferte, câștigătoare fiind declarată oferta celor de la Electroconstrucția Elco SA din Iași, cu suma de 1.048.453 lei. Marți, 25 octombrie, a fost ultima zi în care se puteau depune contestații. Din fericire, licitația nu a fost contestată, ca urmare a fost semnat contractul cu firma din Iași, astfel încât pot demara lucrările pentru racordul de alimentare cu energie electrică”, a declarat Ion Lungu.

Totodată, edilul sucevean a mai declarat că săptămâna trecută a avut loc licitația pentru realizarea de parcări și drumuri în zona Tătărași. Licitația a fost câștigată de firma Florconstruct. Până în prezent, a subliniat primarul municipiului Suceava, licitația nu este contestată.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.