Atmosfera în Familia Regală a Marii Britanii este din ce în ce mai tensionată, iar presa britanică scrie că „Prințul Harry bagă divorț de Meghan Markle dacă va continua să își amâne întoarcerea în Familia Regală”.

Plecarea ducilor de Sussex în Canada, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, a stârnit nenumărate controverse iar decizia lor nu este văzută bine de presă și de fanii cuplului, care consideră că aceștia se vor despărți.

Totul vine și în contextul în care, mesajul de final de an al Reginei a fost surprinzător, iar pe biroul ei nu se afla nicio fotografie cu Prințul Harry și Meghan Markle. Tot presa britanică susține că acesta este un fapt fără precedent ce confirmă că relația dintre Regină și Meghan este una foarte rece.

Ce se întâmplă cu Archie, în cazul unui divorț?

 

Ce se întâmplă cu micul prințul Archie și cui va rămâne după un eventual divorț sunt întrebările care stau pe buzele foarte multor oameni.

Ei bine, conform legii, Meghan Markle ar avea întâietate atunci când vine vorba despre custodia copilului, fiind mamă. Totuși, te “lupți” cu un soț care are sânge albastru, iar Familia Regală britanică și-ar dori, cu certitudine, ca micuțul să fie crescut în spirit regal conservator, relatează cancan.ro.

Cu toate acestea, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu ducii de Sussex, cuplul controversat care nu încetează să fie pe primele pagini ale publicațiilor din toată lumea.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.