Dacă cel puțin săptămânal am putea prezenta, fără nicio emoție, câte un caz dubios din interiorul instituției Inspectoratului de Situații de Urgență Suceava, nu mă feresc din a vă spune că am fost ușor surprins să descopăr că „armata” nu e chiar armată. Nepotismul funcționează la fel de bine ca în celelalte domenii, iar Ioan […]

Dacă cel puțin săptămânal am putea prezenta, fără nicio emoție, câte un caz dubios din interiorul instituției Inspectoratului de Situații de Urgență Suceava, nu mă feresc din a vă spune că am fost ușor surprins să descopăr că „armata” nu e chiar armată.

Nepotismul funcționează la fel de bine ca în celelalte domenii, iar Ioan Burlui s-a înconjurat de familie în cadrul inspectoratului. Nu doar fiul, ci și nora au un serviciu respectabil, iar greu nu le poate fi, atâta timp cât tata-i șefu’.

De alte avantaje, vom vorbi în ediții viitoare, pentru că astăzi suntem exclusiv concentrați pe așa-zisa tehnică de avansare în cadrul ISU Suceava. Cu cât mai mulți epoleți, cu atât mai multă putere.

I-aș spune domnișoara, și știm mai mulți de ce i-aș spune așa, însă sunt obligat să îi spun doamna Adina Lupu, că doar e căsătorită, a fost avansată în grad de Ziua Pompierilor. Ceva extraordinar, cel puțin la nivel declarativ. Întrebarea este totuși care sunt condițiile de avansare în grad la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava? Cam ce atuuri trebuie să aibă cei avansați, sau ce realizări? Contează oare kilogramele sau înălțimea, sau deciziile sunt luate pe drept, în funcție de profesionalism. Domnule Burlui, aș prefera să îmi răspundeți chiar dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât este vorba chiar despre Adina Lupu. O oarecare angajată din subordinea… da, chiar a dumneavoastră.

Așteptăm mai multe răspunsuri, cum ar fi care este numărul real al etajelor de la pensiunea Roua Voronețului, sau la pensiunea Perla Brazilor, sau care sunt actele care lipsesc de la dosarul în care este implicată renumita locație Conacul Domnesc. Ați văzut vreodată avizul de securitate de la sala de festivități? Noi nu, și nici autoritățile competente nu l-au văzut încă… Are sens să mai amintim faptul că la Carrefour oamenii dumneavoastră au emis în primă fază un aviz de funcționare, iar apoi, în ciuda faptul că este complet în afara legii, au dat o autorizație de securitate la incendiu când trebuia dat tot un aviz în baza autorizației de construire?

Avem un mesaj și pentru domnul Țehaniuc, și pentru domnul Gheață. Mai degrabă spus, o întrebare: Ați reușit să luați legătura cu colegii de la Teleorman? I-ați sunat? Posibil să nu vă fi răspuns. Vă anunț eu că 20 dintre ei au fost reținuți de DNA pentru emitere de avize și autorizări ilegale. Probabil că domnii din DNA nu au fost suficient de amabili până acum cu dumneavoastră, încât să vă ia de acasă și să vă conducă la sediu, cum au făcut cu colegii voștri, însă eu zic să nu vă simțiți ofensați și să nu vă pierdeți speranța. Cu siguranță, până la urmă, vor fi amabili și cu dumneavoastră.

Cert este că acum, de la domnul Țehaniuc și de la domnul Gheață nu aștept niciun răspuns, însă de la domnul Burlui, aștept… să fiți sănătos, stimate domn.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.