Comisarul șef de Poliție, Ionuț Epuereanu, face un apel, prin intermediul Facebook,  către toți sucevenii cu suflet mare care pot să o ajute pe micuța Larisa să revină la o viață normală.

„Un îngeraș are nevoie de OAMENNI. Nu e blasfemie sau ateism. E o realitate crudă în fața căreia trebuie să manifestăm empatie și să ajutăm. Micuța Larisa, fetița maiorului Irina Airinei plecată prea devreme dintre noi în urma unui tragic accident rutier, continuă lupta pentru viață. Luptă copile, ajută Doamne!”, a scris comisarul șef Ionuț Epureanu pe Facebook.

Pe de altă parte, Epureanu a ținut să îi mulțumească președintelui executiv SNPR DECUS Suceava, Bogdan Bănică, pentru inițiativa de a strânge fonduri pentru micuța Larisa.

„Mulțumesc Bogdan Bănică pentru inițiativă, mulțumesc colegilor polițiști pentru implicare. Cei care vor să o ajute pe Larisa pot dona și direct, în caseta amplasată în holul IPJ Suceava. Fiți părtași la o minune și sprijiniți o viata!”, a mai spus Epureanu.

Sume de bani necesare tratamentelor și intervențiilor medicale pot fi depuse în conturile în lei și euro RO87UGBI0000332003107RON  și RO55UGBI0000332021005EUR.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.