Iarna tânjim după cât mai multă căldură, confort termic pe care încercăm să îl creăm cu cât mai multe straturi de haine. În așternuturi, în pat ne dorim la fel de multă căldură, iar aceasta o obținem cu o lenjerie de pat mai groasă. Perfecte pentru acest sezon sunt cele cocolino, pe care le găsiți cu ușurință și la prețuri excelente la Finette.ro.

Universul confortului la Finette

www.finette.ro este un univers al lenjeriilor de pat și nu numai, căci regăsim aici textile de calitate și produse variate, de la cuverturi de pat la halate, fețe de pernă, draperii, perdele sau chiar prosoape.

Când vine vorba de lenjerii de pat cocolino vorbim despre best seller în sezonul rece. Numele acestora vine de la materialul gros, pufos și moale. Dau o senzație plăcută la utilizare, căci vă veți simți ca și când ați fi îmbrățișați de mâini calde. Iar pentru că ne dorim somn odihnitor și reconfortant, astfel de lenjerii ar putea fi chiar perfecte în serile geroase de iarnă.

Datorită texturii și a materialului sunt astfel o recomandare pentru perioada rece din an și numai pentru aceasta, întrucât atunci când utilizați o lenjerie de pat prea groasă în sezon mai cald vă întrerupeți somnul și asta înseamnă o odihnă precară.

Cum alegeți o lenjerie cocolino

Aparte de materialul din care este fabricată o astfel de lenjerie, nu diferă cu nimic de celelalte și prin urmare va fi aleasă după aceleași principii. Să corespundă mărimii, să aibă o densitate mare a materialului, un gramaj mai mare a țesăturii întrucât acest aspect definește și rezistența lenjeriei, la utilizare și spălări frecvente.

O lenjerie cocolino are toate șansele să vă facă nopțile mai plăcute, dar pe termen lung impune să fie întreținută corespunzător. Culorile se păstrează vii dacă spălarea nu va fi exagerată, la temperaturi foarte mari. La Finette veți găsi indicații despre întreținere și spălare, precum și indicații despre nota de calitate a fiecărui produs.

Multe dintre cele regăsite în acest eshop sunt de la producători români, altele sunt seturi de import, însă selecții de la producători renumiți, din Turcia spre exemplu.

Cât costă o lenjerie cocolino

O lenjerie cocolino costă în medie 200 de lei, în funcție de design, model, de dimensiuni. Seturile pot avea 4 sau 6 piese, pot fi pentru pat single sau dublu. La finette.ro sunt active și reduceri de preț ceea ce înseamnă că veți putea achiziționa un set de lenjerie cocolino cu 164 de lei. Un preț modic pentru confortul pe care îl creează.

Țesătura moale și fină, pufoasă face ca de fiecare dată când vă puneți în pat să vă simțiți învăluiți de o stare de bine. Cu livrare ce are acoperire națională, cu dată de livrare estimată instant la procesarea comenzii, cei interesați de o astfel de achiziție se vor bucura curând de moliciunea și finețea lenjeriei alese.

Seturile de lenjerie sunt disponibile exclusiv online. Pentru comenzi accesați pagina oficială, finette.ro.

Contact:

0770 213 601 | comenzi@finette.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.