Dacă ești din Suceava și îți dorești o alternativă mult mai accesibilă la soluțiile de încălzire pe gaz, acum ai ocazia să combini randamentul unei centrale clasice, cu design-ul fermecător și magia tipice unui semineu pe lemne. Fie că locuiești la casă sau într-un apartament la bloc, poți obține căldura și apa caldă într-un mod în care, va fi și spectaculos, dar și extrem de practic în același timp.

 

Cunoscut în universul soluțiilor alternative de încălzire sub denumirea de termoșemineu, specialiștii de la PEFOC ne fac cunoștință cu acest model special de șemineu tip centrală, care surprinde prin randament și spectaculozitate.

 

Acest model de mare putere este prevăzut cu un focar performant ce imită ca și stil, un șemineu clasic pe lemne, capabil să încălzească apa menajeră, în calorifere sau chiar la nivelul încălzirii montate în pardoseală. De peste două decenii, meșterii sibieni se ocupă de comercializarea unei game variate de termoșeminee de calitate premium, care din punct de vedere al performanțelor superioare și inovațiilor, sunt construite să livreze pentru mult timp, căldura de care ai nevoie, la cele mai bune prețuri existente pe piața de specialitate din România.

 

Acest tip de șemineu propune o serie de avantaje competitive datorită tehnologiei avansate de fabricare, al designului inovativ și al serpentinei de siguranță, incluse. Probabil cea mai rentabilă soluție termică de pe piața de specialitate vine cu o serie de beneficii suplimentare pentru clienți, mai ales că, la achiziționarea oricărui model de soba pe lemne sau focar de șemineu, drept sau pe colț, vei primi transport gratuit și în deplină siguranță.

 

În plus, oriunde te-ai afla în țară, meșterii Pefoc ți-l vor livra direct la tine acasă și în maximum 48 de ore lucrătoare de la confirmarea comenzii efectuate telefonic sau online!

 

Așa cum am menționat mai devreme, grație tehnologiei avansate și a inovațiilor de fabricare, termoșemineele din stocul propriu cu peste 9000 de produse și accesorii Pefoc – pe lângă opțiunile de siguranță care te țin departe de pericolele incendiilor de locuință și intoxicațiile accidentale cu fum – oferă mai mult confort decât modelele de șeminee clasice, prin menținerea unei temperaturi constante în fiecare cameră din locuința ta sau, de ce nu, al spațiului tău comercial.

 

Evident că timpul de redare a puterii calorice variază și în funcție de anumiți factori, precum: suprafața totală a locuinței, gradul de izolație termică a casei, temperatura de la exterior, înălțimea camerelor, dar și în funcție de pierderile casei sau de clasa energetică în care este încadrată aceasta. Trebuie să menționăm și faptul că, un termoșemineu poate fi legat atât pe circuit propriu, cât și în paralel, cu o altă sursă de încălzire (centrală pe gaz, centrală electrică, panouri solare etc.)

 

Așadar, dacă îți dorești să te refugiezi pe bani puțini, în confortul pe care l-ai visat mereu la întoarcerea acasă după o zi solicitantă la birou, atunci, gama disponibilă în magazinul online  pefoc.ro este mai mult decât răspunsul potrivit!

 

De la sobe rustice sau moderne, modele premium de coș de fum ceramic și până la șeminee pe peleți, pe lemne, modele de semineu electric ieftin sau șeminee pe gaz, oferta profesioniștilor PEFOC.ro din Sibiu, te va surprinde plăcut cu soluții perfect adaptate nevoilor și posibilităților financiare ale fiecărui client în parte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.