Opt echipe din Campionatul României de Tenis cu Piciorul (Futnet) se vor reuni la Vatra Dornei, în perioada 12-14 iulie, pentru disputele din cadrul etapei a III-a a Campionatului Național.

Jocurile sunt programate pentru sâmbătă, 13 iulie, în două locaţii, Sala de Sport de la Stadion şi pe terenul multifuncţional din cadrul Complexului Sportiv Yanis, din cartierul Unirii.

Gazda competiţiei va fi echipa Black Hill Vatra Dornei, condusă de către Paul Boncheş.

„Avem plăcerea să găzduim la noi acasă, la Vatra Dornei, familia tenisului cu piciorul din România. Va fi prima etapă organizată în Bucovina, după ce anul trecut ne-am duelat doar cu echipele din această zonă şi ne-am întâlnit cu formaţiile din Ardeal în play-off. Cu ocazia etapelor desfăşurate la Cluj-Napoca şi la Oradea, am remarcat cât de popular este acest sport în Transilvania, acum e rândul ardelenilor să vadă că şi în Bucovina există pasiune pentru tenisul cu piciorul”, a declarat Paul Boncheș, reprezentantul clubului gazdă Black Hill Vatra Dornei.

Potrivit acestuia, la startul competiției și-au anunțat prezența un număr de 8 echipe, aflate printre cele mai valoroase din țară.

„De menționat este că la această competiție va participa și echipa Tengo Salonta, multiplă campioană națională și deținătoare a Cupei Campionilor Europeni.  Celelalte echipe care completează tabloul de 8 sunt Futnet Oradea, Dumbrăvița Timiș, Tengo Salonta-tineret, Rechinii Tehnici Satu Mare și din județul Suceava Black Hill Vatra Dornei, Bucovina Team Câmpulung Moldovenesc și Olimpiakos Rădăuți. Aşteptăm cu drag iubitorii de sport în cele două locaţii în care se vor juca meciurile. Spectacolul sportiv este garantat”, a mai declarat Paul Boncheș.

Organizatorul campionatului este Asociaţia Judeţeană de Fotbal-Tenis Bihor, iar gazda turneului, clubul Black Hill are drept parteneri în organizare Primăria Vatra Dornei, Aqua Carpatica, Stadium Yanis, Direcţia de Sport şi Tineret Suceava și Pensiunea Maximilianis.

 

 

Parteneri media: Orion TV, SuceavaLive, Monitorul de Dorna și Orion FM.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.