Eugen Tomac, președinte executiv al PMP și președinte interimar al organizației județene Suceava, a fost prezent la alegerile de la Organizația Județeană PMP.

Alături de acesta s-au aflat și deputatul Corneliu Bichineț, deputatul Ionuț Simionca, viceprimarul din Piatra-Neamț, Bogdan Gavrilescu, viceprimarul din Bacău, Constantin Scripăț, vicepreședintele CEN, Gabriela Dobrotă, coordonator departamentului de comunicare și președinții organizațiilor județene Bacău și Botoșani, Ion Melinte și Radu Judele, dar și alte nume importante din partid.

Eugen Tomac a transmis că este un om extrem de corect, iar în partid cuvântul de ordine este disciplina și respectul.

„Eu regret ca unii oameni nu înțeleg nici în ceasul al 12-lea că cel mai mare rău pe și-l poate face un om este atunci când nu înțelege că trebuie să se oprească. Le transmit celor care cred că pot face jocuri mărunte în acest partid, că nu vor avea niciodată, nicio șansă.

Sunt un om extrem de corect cu cei care respectă acest partid și nu îi las pe cei care cred că pot umili această construcție politică, pe care am creat-o cu mari eforturi, într-o perioadă grea, în opoziție fiind. Într-un partid politic cuvântul de ordine este disciplina și respectul. Nu ne poate confunda nimeni cu un partid care își reglează conturile în stil mafiot așa cum o face PSD-ul”, a transmis Eugen Tomac.

Pentru funcția de președinte și-au înscris candidaturile Marian Andronache, președinte al organizației municipale PMP Suceava, președinte executiv al organizației județene PMP Suceava și Gheorghe Jucan.
Cel din urmă și-a anunțat retragerea candidaturii.
De asemenea, și-au anunțat demisia 18 membri PMP Baia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.