Președintele Partidului Mișcarea Populară a făcut un anunț neașteptat pe pagina sa de Facebook, fiind astfel primul membru al Opoziției care se opune pensiilor speciale ale parlamentarilor refuzând fățiș și oficial la dreptul de a primi pensie specială.

”Astăzi, când PSD minte cu nerușinare pensionarii din România, am anunțat în plenul Parlamentului că renunț la pensia specială pe care a insistituit-o PSD pentru parlamentari.Nu pot fi unul din cei 500.000 de pensionari speciali din România cu o pensie de peste 1000 de euro în timp ce 4,5 milioane de români au o pensie de sub 1000 de RON.” a declarat Eugen Tomac pe platforma de socializare.

De asemenea, acesta mai este de părere că ”românii au nevoie de locuri de muncă bine plătite și investiții pentru dezvoltare” pentru ca cei care ”au muncit cinstit o viață întreagă” să se bucure de venituri decente în mod natural, nu ”prin legi care promit că pensiile vor crește peste 5 ani”.

PMP este partidul care a votat împotriva măririlor pensiilor speciale ale parlamentarilor, alături de partidele de opoziție PNL și USR.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.