Ramona Strugariu, coordonator regional al PLUS pentru regiunea Nord – Est și Parlamentar European al alianței dintre PLUS și USR, a participat sâmbătă,  19 octombrie, la o întâlnire cu membrii PLUS din județul nostru și a susținut interviurile cu candidații pentru postul de asistent în biroul de europarlamentar pe care urmează să îl deschidă la Suceava.

Sunt extrem de încântat de faptul că am reușit să aducem un birou europarlamentar al alianței dintre PLUS și USR la Suceava și cu siguranță va fi primul birou de acest fel care va și funcționa cu adevărat la noi în județ. Pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, am obținut un scor foarte bun, iar la nivelul municipiului Suceava am fost la doar 240 de voturi distanță de a câștiga primul loc. Mesajul electoratului a fost unul foarte clar, că populația județului își dorește altceva, iar noi nu îi vom dezamăgi. Avem încredere că vom câștiga alegerile prezidențiale, vom veni cu cei mai buni candidați pentru alegerile locale și parlamentare, dar și cu cele mai bune soluții și politici publice pentru dezvoltarea durabilă a județului Suceava”, a declarant Radu – Adrian Rey, președintele filialei județene PLUS Suceava.

Deși au un program foarte încărcat în această perioadă, Ramona Strugariu și Radu – Adrian Rey, au acceptat invitația Comunității Locale PLUS Fălticeni de a participa la Târgul Mărului.

„Între Suceava și Iași m-am oprit la Fălticeni, la Târgul Mărului, să stăm de vorbă cu localnicii despre  USR PLUS şi Dan Barna Preşedinte. Am convins nişte oameni, într-un efort de echipă foarte fain. Asta e clar!”, a scris Ramona Strugariu pe contul său de pe o rețea de socializare.

Oamenii din Fălticeni au nevoie de respect și siguranță. Au nevoie de soluții concrete și realiste pentru problemele comunității, de seriozitate și coerență între administrația locală, județeană și centrală și mai ales de garanția că banul public este cheltuit transparent și eficient. Va fi dificil să-i convingem pe oameni că există o alianță politică lipsită complet de interese personale, însă în urma discuțiilor avute astăzi cu fălticenenii, am convingerea că putem avea un dialog sincer, constructiv și împreună putem contribui la dezvoltarea  acestui loc, pe care eu îl numesc “acasă”, a declarat George Mîndruță, propunerea Comunității Locale PLUS pentru candidatura din partea Alianței USR PLUS la funcția de primar al municipiului Fălticeni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.