Shopping City Suceava va găzdui în data de 4 aprilie 2014, orele 17.00, în City Gallery, un eveniment caritabil organizat de Salvați Copiii filiala Suceava și susținut de artiști plastici suceveni și de elevi din județul Suceava, care au donat obiecte de artă și lucruri confecționate manual.

Organizaţia Salvaţi Copiii desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, campania “Bun venit pe lume”, pentru dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți.

Pornind de la datele statistice (I.N.S), conform cărora în România mor anual, în medie, 1900 de copii cu vârsta mai mică de un an, organizaţia Salvaţi Copiii și-a propus să sprijine alte 25 maternități cu incubatoare, pentru a ajuta astfel la prevenirea mortalității infantile și pentru a sprijini gravidele și mamele din 15 comunități, să aducă pe lume copii sănătoși și să le ajute la creșterea copiilor lor.

Conceptul creativ al campaniei are ca simbol un body de nou-născut. Astfel, 1900 de body-uri, reprezentând numărul mediu de decese înregistrate la nivel național în rândul bebeluşilor, sunt imaginea campaniei în Bucureşti și în cele 13 filiale ale organizației.

Filiala Suceava derulează campania în județele Suceava și Botoșani. În județul Suceava, campania este derulată pentru dotarea cu un incubator de transport al maternității Spitalului din Vatra Dornei, incubator care să deservească Bazinul Dornelor și zona Câmpulung Moldovenesc.

La eveniment sunt invitate să participe persoanele care doresc să susțină campania. Orice contribuție va fi o urare de ”Bun venit!” pentru copiii născuți prematur.

Până în prezent, în cadrul campaniei, pentru Suceava, a fost colectată suma de 32.780 lei (4.000 lei – Campanie stradală Vatra Dornei, 25.000 lei – donație ”Bal Vienez”, 3.780 lei – sponsorizare ( SC Minco Serv Suceava) din necesarul de aproximativ 54.050 lei (echivalentul a 11.780 euro).

Evenimentul este susținut de Consiliul Județean Suceava și Shopping City Suceava și de partenerii media: Monitorul de Suceava, Crai Nou, Radio TOP, VivaFM, Intermedia TV, Bucovina TV, NewsBucovina, Clement Media.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.