Iulius Mall Suceava a pregătit încă un week-end cu evenimente deosebite pentru cei mici, dar şi pentru cei mari. Târg cu recoltele toamnei şi produse tradiţionale, expoziţie cu vânzare de obiecte handmade, competiţii cu maşini teleghidate şi ateliere de gătit pentru copii sunt condimentele unui sfârşit de săptămână recreativ la Iulius Mall.

Sâmbătă şi duminică, la parterul Iulius Mall Suceava, artiştii handmade îşi dau întâlnire cu amatorii de obiecte unice. Bijuterii, accesorii vestimentare şi decoraţiuni cu totul speciale îi aşteaptă pe clienţi la o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Lumânări parfumate, papioane, eşarfe, cercei, coliere, broşe, inele, tablouri, aranjamente de decor şi multe alte piese realizate cu migală sunt propunerile celor care şi-au pus imaginaţia în lucrările lor. Fie că vor să îşi completeze propriile colecţii de articole handmade, fie că vor să surprindă pe cineva drag cu un cadou inedit, sucevenii vor găsi aici soluţia ideală.

Sâmbătă, de la ora 15.00, în zona Food Court, cei mici, dar şi cei mari, se pot distra la competiţiile cu maşini teleghidate. O nouă ediţie a Mini Grand Prix-ul Iulius Mall Suceava îi aşteaptă pe toţi pasionaţii de curse în miniatură. Întrecerile se vor desfăşura pe circuitul special amenajat, iar cei mai iscusiţi în mânuirea din telecomandă a autovehiculelor de jucărie vor fi premiaţi.

Duminică este zi de gătit pentru prichindei. Copiii pricepuţi în arta culinară sunt invitaţi în bucătăria Restaurantului Casanova, de la ora 13.00, unde vor realiza o nouă reţetă cu specific italian – calzone. La Atelierul de Gătit va participa şi clovnul Bobo, gata să îi ajute pe năzdrăvani să descopere mici secrete ale gastronomiei. Echipaţi cu şorţuri, prichindeii se vor distra combinând ingrediente şi vor savura preparatul făcut chiar de ei.

De vineri până duminică, bucovinenii sunt invitaţi să se bucure de preparate şi meşteşuguri autentice, pe esplanada Iulius Mall, la Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina”. Toţi cei care doresc să-şi facă provizii şi să guste produse alimentare direct din gospodăriile producătorilor pot vizita standurile pline cu bunătăţi. 35 de participanţi din industria alimentară a judeţului Suceava le vor oferi clienţilor numeroase delicii: preparate din carne, lactate, legume şi murături, fructe, produse de panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, îngheţată şi miere de albine. În acelaşi timp, artişti populari iscusiţi vor impresiona publicul cu măiestria lor în a făuri obiecte de artă bucovineană, iar ansambluri şi fanfare folclorice vor lansa invitaţia la cântec şi joc. Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” este organizat de Asociaţia Produs în Bucovina, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava.

image002 image003 image001

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.