Și în această săptămână, șoferii neatenți au provocat o serie de accidente pe raza județului Suceava. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.

Un pieton în vârstă de 89 de ani, în timp ce traversa drumul printr-un loc nepermis, a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani în comuna Arbore. În urma impactului, victima a suferit răni ușoare, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale corespunzătoare. Șoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ.
În localitatea Păltinoasa, din cauza neadaptării vitezei în curba, un bărbat de 31 de ani a pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu gardul unei gospodării, după care s-a oprit în peretele casei. Trei tineri au fost răniți. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost transportat la spital în vederea stabilirii alcoolemiei.
În timp ce conducea autoturismul pe Calea Unirii din Suceava, un tânăr de 18 ani din comuna Zvoriștea nu s-a asigurat la schimbarea sensului de mers și a lovit autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani din localitate, acesta fiind rănit ușor. În urma testelor, s-a constatat că ambii conducători auto nu consumaseră alcool, fiind transportați la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.