Un eveniment cu adevărat memorabil are nevoie de un decor pe măsură. Prin urmare, ofertele de decorațiuni pentru evenimente importante din viața noastră precum sunt nunțile, botezurile sau, de ce nu, zilele aniversare, sunt astăzi numeroase.

Astfel, alegerea decorațiunilor perfecte pentru a oferi personalitate dar și un caracter memorabil evenimentului nostru nu a fost niciodată simplă. Iar în acest sens, Vintage Events Gifts vine în întâmpinarea tuturor celor care își doresc ca evenimentul lor să fie ca desprins din basme cu decorațiuni și cadouri personalizate în stil vintage.

Vintage Events Gifts reprezintă pasiunea transformată într-o mică afacere care își propune să ofere altfel de decorațiuni și cadouri persoanelor care își doresc să-și decoreze evenimentul într-un mod cu cât mai multă personalitate. O idee unică și specială cum nu întâlnim prea frecvent în Suceava.

Despre această idee de afaceri ne-am propus să vorbim în acest articol în care vom vorbi despre Vintage Events Gifts, de la rădăcinile ideii până la provocările și satisfacțiile din acest domeniu.

Despre Vintage Events Gifts– Cu ce se ocupă, ce presupune

Vintage Events Gifts s-a născut din dorința de a da o notă proprie evenimentelor, oferind posibilitatea de a personaliza diferite accesorii și decorațiuni care își schimbă astfel statutul de la obiecte banale de decor, la prețioase amintiri care vor fi păstrate mereu la loc de cinste.

Pe scurt, Vintage Events Gifts oferă evenimentului tău personalitate, unicitate și totodată o notă de basm.

Analizând pagina de Facebook cu același nume, vei putea găsi o mulțime de obiecte realizate manual cu foarte multă dibăcie, ce pot fi asemănate cu mici comori sau chiar cu adevărate opere de artă.

De unde a venit ideea și pasiunea pentru decorațiuni hand made în stil vintage

Atunci când implici cât mai multă pasiune în ceea ce faci, rezultatul obținut poate fi considerat artă. Din pasiune s-a născut și această idee de a oferi decorațiuni unicat. Iar pasiunea pentru hand made a fost moștenită din cele mai adânci rădăcini ale familiei.

Șuiu Bianca Maria se identifică astăzi cu ceea ce am numit până acum Vintage Events Gifts, iar toate creațiile pe care le putem găsi pe paginile de pe rețelele de socializare ale acesteia sunt rezultatele a creativității și muncii ei depuse zilnic pentru a aduce un aer proaspăt pe această piață.

Pasiunea pentru hand made există în familia Biancăi încă din cele mai vechi timpuri, aceasta povestindu-ne că atât mama sa, cât și bunica sau chiar străbunica sa aveau plăcerea și îndemânarea de a realiza diferite decorațiuni în casă sau chiar pentru evenimentele persoanelor cunoscute.

De asemenea, printre factorii care au cântărit mult în vederea deschiderii acestui atelier a fost renovarea apartamentului precum și propria nuntă, activități în care Bianca s-a implicat în mod foarte activ, alegând să ofere o notă proprie de design și stil. Aceste evenimente au reprezentat ingredientele principale care au contribuit la dezvoltarea pasiunii de a realiza produse hand made.

Totul a început cu un umeraș și două tamburele de bucătărie, iar pasiunea a crescut odată cu numărul de obiecte și decorațiuni realizate de-a lungul timpului. Umerașul menționat anterior reprezintă și astăzi un factor motivant, ocupând un loc de cinste în micul atelier. Practic, acesta reprezintă linia de start a atelierului Vintage Events Gifts.

Provocările din domeniul decorațiunilor vintage

La fel ca în orice alt domeniu, și în lumea decorațiunilor vintage există provocări. Poate că nu pare a fi așa, însă este un domeniu aflat la rândul său într-o continuă schimbare. Noi tehnici apar de la un an la altul, iar diversitatea mare de materiale folosite pentru a obține decorațiuni cu un impact cât mai bun reprezintă, la rândul său, o altă provocare.

Provocarea zilnică este însă aceea de a oferi produse de cea mai bună calitate, unice și totodată care să spună o poveste peste ani și ani.

Dorința de a reinventa și de a aduce publicului noutăți în mod constant este, de asemenea, o altă provocare cu care Vintage Events Gifts se confruntă zilnic.

Prin urmare, putem concluziona că provocările sunt pe măsura obiectivului de a veni mereu și mereu cu noi idei creative, realizate într-un stil cât mai personal și mai atrăgător.

Satisfacții

După provocări, apar desigur și satisfacțiile. Iar cea mai mare satisfacție într-un astfel de domeniu este mulțumirea de pe chipul clienților care colaborează cu Vintage Events Gifts. Mesajele de mulțumire reprezintă cea mai bună dovadă a faptului că toată munca nu este în zadar.

Primul mesaj de mulțumire din partea clienților a adus un val de bucurie imensă, finalizată cu lacrimi de fericire. Iar toată acea fericire a fost transformată în dorința de a obține cât mai multe feedback-uri pozitive din partea clienților.

La fel de satisfăcătoare sunt și momentele în care clienții, mulțumiți fiind de colaborările anterioare, revin și cu alte comenzi. Este cel mai limpede semn că tot efortul depus pentru realizarea comenzii respective nu a fost în zadar ci și-a îndeplinit obiectivul: acela de a realiza obiecte care au darul de a însufleți un eveniment.

Astfel de momente inspiră încredere, oferă un plus de motivație și totodată reprezintă cea mai bună dovadă a faptului că Vintage Events Gifts se află pe drumul cel bun.

Cum vor arăta decorațiunile în viitor

Atunci când oferi personalitate evenimentelor decorate cu produsele realizate manual, este de la sine înțeles că există și o viziune proprie asupra modului în care va arăta decorul evenimentelor din viitor.

Viitorul va avea, fără dar sau poate, mai multă personalitate. Fiecare persoană își va dori ca evenimentul său să fie unic, iar în acest sens decorațiunile vintage vor putea oferi o mână de ajutor. Practic, vor reprezenta acel detaliu care face diferența cel mai adesea.

Ne putem aștepta la o îmbinare armonioasă între tradițional și modern, între clasic și personalizat, iar astfel evenimentele vor beneficia de o unicitate cum am întâlnit rareori în ultimii ani. Cel puțin aceasta este viziunea pe care Vintage Events Gifts a împărtășit-o cu noi.

Cum a primit piața din Suceava această idee – de unde sunt clienții care își doresc decorațiuni vintage personalizate

Fiindcă este un atelier care își are sediul în Suceava, ne-am așteptat ca o mare parte a clienților să fie din acest oraș. Ei bine, situația se prezintă oarecum diferit.

Persoane din întreaga țară aleg să comande produsele de la Vintage Events Gifts. Și chiar dacă sucevenii sunt cunoscuți ca mari iubitori de tradiție și folclor, decorațiunile vintage propuse de Vintage Events Gifts au fost foarte bine primite chiar și în județul nostru.

Faptul că în cazul colaborărilor cu clienți din Suceava există posibilitatea de a interacționa face-to-face reprezintă un avantaj foarte important.

Este un avantaj deoarece în acest caz cel mai adesea se realizează prietenii și legături strânse cu clienții, iar astfel aceștia revin ori de câte ori au nevoie de noi decorațiuni, de cadouri inedite sau de orice alt produs personalizat într-un mare fel.

Mai mult decât atât, posibilitatea de a cunoaște personal clientul care are nevoie de produsele vintage reprezintă un ingredient cheie în realizarea unor decorațiuni de efect, oferindu-le astfel puțin din personalitatea persoanei care a solicitat produsele.

Vintage Events Gifts este, așadar, un atelier mic pe o piață mare în care diferența este făcută, cel mai adesea, de pasiunea pusă în realizarea fiecărui obiect. Iar toată această pasiune precum și dorința de a obține satisfacția unui feedback pozitiv reprezintă aspectele care ne garantează că acest mic atelier va deveni, într-o bună zi, mare.

Vintage Events Gifts nu înseamnă însă numai decorațiuni pentru evenimente ci și o mulțime de alte produse realizate și personalizate manual, ce pot reprezenta idei excelente de cadouri. De aceea vă invităm să descoperiți portofoliul acestui atelier și cu siguranță veți lua în calcul o colaborare în perioada imediat următoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.