Weekendul care s-a încheiat a fost unul plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Dorna din Vatra-Dornei, care au participat la mai multe competiții.

Astfel, sâmbătă, 26  ianuarie, sportivii au participat  la INDOOR TRACK & FIELD VIENNA, competiție în cadrul căreia a luat startul sportivul dornean Rusu Dorin Andrei. La proba de 1500 m sportivul  a sosit al IV-lea, cu timpul de 3 minute 45 de secunde și 89 de sutimi , în contextul în care  baremul pentru Campionatul European Indoor Glasgow  în proba de 1500 m este de 3,45,00.
A doua zi sportivul, același sportiv a luat startul la Elan Indoor Meeting Bratislava, unde la finalul cursei de 3000 m a sosit al doilea, cu timpul de 8 minute 19 secunde și 89 de sutimi.Un alt sportiv antrenat de Prâsneac Cristian, Cătălin Atanasoaie sportiv legitimat la CSU Reșita și CSM Dorna Vatra-Dornei, a luat startul, duminică 27 ianuarie la Campionatul Naţional de Seniori și Tineret etapa 1, la finalul cursei de 3000 metri acesta cucerind medalia de aur.

„Sunt foarte încântat de evoluția elevilor mei din acest weekend. Sportivul Andrei Dorin Rusu a fost aproape de a realiza baremul pentru Campionatul European Indoor Glasgow, urmează 5 curse grele unde cred că acesta va reuși baremul. În perioada 6-7 Februarie avem Campionatul Naţional Indoor Seniori și Tineret Bucureşti, pe 16 Februarie Campionatul Balcanic Indoor Istanbul, pe 17 Februarie Cupa Istanbul și pe 20 Februarie Serbian Open Indoor Meeting 2019 Belgrad”, a transmis antrenorul Cristian Prâsneac.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.