Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, a vizita miercuri, 20 ianuarie, municipiul Suceava.

Ambasadorul a venit însoțit de soție, și a purtat o discuție de jumătate de oră cu primarul Sucevei Ion Lungu. Ambasadorul a recunoscut că este pentru prima oară în municipiul Suceava, iar președintele Iohannis și premierul Cioloș l-au rugat să se focusez pe atragerea investițiilor americane în această regiune.

„Aceasta este prima vizită a mea la Suceava, o zonă recunoscută pentru priveliştele rurale, pentru istorie, dar şi pentru faimoasele biserici şi mănăstiri”, a spus Excelența Sa Hans Klemm.

La rândul său primarul Ion Lungu, a precizat că ambasadorul Klemm a rămas impresionat de frumusețile zonei, dar și de faptul că este foarte aproape de cetatea lui Ștefan cel Mare.

„Am făcut o prezentare a orașului Suceava, cu oportunități, am rugat pe Excelența Sa să îndrume cât mai mulți oameni de afaceri să vină la Suceava. Mă refer la dezoltarea infrastructurii, finanțarea complexului sportiv și alte proiecte, inclusiv în domeniul agricol”, a precizat Lungu.

La final, ei au făcut scurte declarații de presă, după care au făcut schimb de cadouri.

Trebuie amintit faptul că oficialul american se află într-o vizită în zona Moldovei, iar marți a vizitat Iașiul, unde potrivit subprefectul Răzvan Bogdan Abălași, în urma discuțiilor Compania Oracle își va deschide un sediu.

15 Responses

 1. Irene fernandez

  Bună ziua, eu sunt doamna Irene Giron Fernandez, de la Fernandez Asigurare / împrumut Compania, un creditor împrumut privat, care oportunitate de viață de ajutor. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile dvs. sau au nevoie de un capital de împrumut acasă pentru a îmbunătăți afacerea? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? Nu căutați mai departe, pentru că suntem aici pentru toate problemele tale financiare în trecut. Am furnizat fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a informa că noi oferim asistență fiabilă și beneficiar și vom fi dispuși să ofere un împrumut. Apoi ne contactați astăzi prin e-mail la: (irenegironfernandez@gmail.com)

  Răspunde
 2. mrs arna lisa

  Buna,

  Sunt dna Arna lisa, am oferi împrumut la o rată foarte scăzută de 3% pe annual.i știți nevoie de un împrumut, puteți îmbunătăți stabilitatea financiară, putem oferi orice tip de împrumut la noi need.contact acum prin e – mail: homekredit@hotmail.com în condiții de siguranță și de încredere Mai jos câteva informații despre împrumut nostru pe care ar trebui să ia în considerare: Noi oferim împrumuturi companiilor într-o rată de 3%
  Nr de verificare a creditului pe termen Implicată a împrumutului nu poate depăși 30 de ani. Solicitantul trebuie să fi atins vârsta de 18.To începe procesul de achiziție de împrumut: ne-o împrumuturi oficiale cerere de umplere în mod corespunzător împrumutul

  FORMULAR DE CERERE DE ÎMPRUMUT (PRIMA INFORMAȚII NECESARE LA DUMNEAVOASTRĂ)

  * Numele aplicantului:
  * Adresa:
  * Oraș:
  * Stat:
  * Țară:
  * Sex:
  * Starea civilă:
  * Ocupatia:
  * Venit lunar:
  * Tel:
  * Mobil:
  * Scopul creditului:
  * Suma creditului necesar:
  * Durata creditului:
  * Atunci când se aplică înainte de:

  Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

  Toate cele bune.

  Răspunde
 3. micheal donald

  Hola soy un prestamista de préstamos privados, que dar préstamos a los que están en necesidad de préstamo y los que quieren empezar un nuevo negocio. Dar préstamos personales, préstamos comerciales, préstamos estudiantiles, préstamos de la empresa y todo tipo de préstamos de interés tasa de 2% contacto hoy en: michealdonldloancompany@gmail.com

  Răspunde
 4. Agent: Mr Eugene

  Bună ziua compliment de zi pentru tine toate, acest lucru este pentru a informa publicul că CPLP INC, un creditor împrumut privat au deschis posibilităţi financiare pentru toţi oamenii care au nevoie de orice ajutor financiar. Ne da împrumut la rată a dobânzii 2,0 % pentru persoane fizice, companii, termenii și condițiile sunt clare și ușor de înțeles. contact-ne azi prin e-mail @ pplcfinancialinc@gmail.com Multumesc.

  Răspunde
 5. willz

  O zi buna,

    Sunt creditor privat împrumut un registru și creditor de împrumut aprobat, am da împrumuturi din gama de $ 5,000.000 la 10,000,000,00 £ USD la rata dobânzii de 2% Creditele noastre sunt bine asigurate și de securitate maximă este prioritatea noastră, suntem legitime și bine cunoscută companie de creditare de împrumut aprobat britanic. Noi oferim credite pentru persoane fizice, cât și organizații care au intenții lucrări de renovare case și instituții, consolidarea datoriilor, re-finanțare, precum și stabilirea unor utilaje de afaceri. Noi da împrumut în USD ($) și GBP (£), precum și orice moneda aleasă, contactați-ne astăzi email{worldfinanceloancompany101@gmail.com}

  Răspunde
 6. Betty Mabel

  Stimați investitori / Candidați financiare.

  Suntem un privat inregistrat Investitori / împrumut Creditor, Ai nevoie de asistență financiară? Ești în mizerie financiară sau datorii? Noi oferim împrumut la o rată a dobânzii de 3% la 1 an la 30 de ani de rambursare perioadă de durată pentru individuale și companiile care au nevoie de asistență financiară și la orice parte a world.We da împrumuturi variind de la 5.000 $ la $ suma de 500.000.000, MONEDE: USD, CAD, KWD, OMR, SGD, RUB, GBP, AUD, MYR, ZAR, IDR, UAH, PHP, credite MUR, EURO.Our sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, Pierdeti dormi noaptea îngrijorătoare cum să obțineți un creditor de împrumut legit? Ești în sărăcie? Ai nevoie de asistență financiară (împrumut) pentru a stabili-o afacere? Noi vă putem ajuta financiar.

  Interesate individuale sau societățile ar trebui să ne contactați prin: E-mail: {betty.mabel227@gmail.com}

  Numele complet:
  Suma necesară:
  Durata de împrumut:
  Scopul creditului:
  Numar de contact:
  Țară:
  Stat:
  Sex:
  Salutari

  a dvs. în Serviciu,
  Betty Mabel
  E-mail: betty.mabel227@gmail.com

  Răspunde
 7. oceanicfinance

  aveți nevoie de un împrumut autentic? dacă da noi împrumuturi rapide sunt gata să vă ofere o împrumut de orice sumă, la o rată foarte ieftină de 3%, astfel încât acum, dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la noi pur și simplu e-mail: Oceanicfinance113@gmail.com pentru autentic împrumut

  Răspunde
 8. mr walka

  I’m Mr walker by name. I live in USA, i want to use this medium to alert all loan seekers to be very careful because there are scammers everywhere.Few months ago I was financially strained, and due to my desperation I was scammed by several online lenders. I had almost lost hope until a friend of mine referred me to a very reliable lender called Mrs. Born Hook who lend me an unsecured loan of $85,000 under 2hours without any stress. If you are in need of any kind of loan just contact him now via:chillwellfinancialhome@gmail.com I‘m using this medium to alert all loan seekers because of the hell I passed through in the hands of those fraudulent lenders. And I don’t wish even my enemy to pass through such hell that I passed through in the hands of those fraudulent online lenders,i will also want you to help me pass this information to others who are also in need of a loan once you have also receive your loan from Mr chill well, i pray that God should give him long life, contact him now at chillwellfinancialhome@gmail.com and they give loans for as low as 6% interest rate.

  Răspunde
 9. olivia daniel

  Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul (oliviadaniel93@gmail.com)

  APPLICATION DATA

  1) Numele complet:
  2) Țara:
  3) Adresa:
  4) Stat:
  5) Sex:
  6) Starea civilă:
  7) Ocupatia:
  8) Numărul de telefon:
  9) Poziția curentă în locul de muncă:
  10) Venit lunar:
  11) Suma creditului necesare:
  12) Durata creditului:
  13) Scopul creditului:
  14) Religia:
  15) V-ați aplicat înainte de:
  16) Data nașterii:
  Mulțumiri,

  Răspunde
 10. Jonna Finance

  Sunt Jonna un creditor legitim de împrumut creat pentru a ajuta oamenii care au nevoie de asistență financiară pentru afaceri personale, precum și în alte scopuri. Asa ca te duci prin dificultăți financiare? Sau, în orice mizerie financiară? Sunt aici pentru a ajuta. Eu dau afară împrumut de la 5000 la 100,000,000.00 și orice altă valută la rata de rată a dobânzii de 2%. documentație ușoară, procesare rapidă de împrumut, fără gaj, rambursarea flexibilă. Dacă sunteți interesat de a obține un împrumut de la noi, vă rugăm să ne contactați prin e-mail nostru pentru a primi formularul de cerere de împrumut și termeni și condiții.

  E-mail: jonnafinance@outlook.com

  Răspunde
 11. Kumah James

  Nu contează dacă aveți istorie de credit rău / săraci, MIDLAND CREDIT HOME este în măsură să vă ofere o opțiune care nu are nevoie să plătească mult înapoi împrumut interest.Our este ușor de rapid și de încredere. La 3% rata dobânzii, împrumut nostru este considerat ca fiind cel mai ieftin și mai accesibil ….. e-mail-ne; midland.credit2@gmail.com

  Răspunde
 12. Kate Roman

  Căutați o asistență financiară? noi oferim orice fel de ajutor financiar pentru orice individ legit, companii, credit auto, acasă împrumut de afaceri, împrumut medical e.t.c contactați-ne astăzi și să aprobe împrumutul.

  Email de contact: worldbestloans12@yahoo.com
  Site-ul: http: //worldbestloans.wix.com/worldbestloans
  Telefon: (+1512) 355-6270

  Răspunde
 13. rose anna

  Buna,
  Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Rose Anna, un creditor împrumut privat a deschide o oportunitate financiară pentru toată lumea are nevoie de nici un ajutor financiar. Noi dăm afară de împrumut la o rată a dobânzii de 2%, pentru persoane fizice, firme si companii sub un anumit termeni și condiție clare și ușor de înțeles. contactați-ne astăzi prin e-mail la adresa: (roseannamoore70@gmail.com)

  Răspunde
 14. John Ahmed

  Ai nevoie de un împrumut? Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Ești în datorii? Ai nevoie de un credit de nevoi personale? V-ați fost refuzat de către bancă din cauza istoriei dvs. de credit rău? Atunci nu vă faceți griji mai mult ca noi suntem aici pentru a ajuta. Noi oferim credite noastre la o rată a dobânzii de 3%. Contactati-ne prin e-mail pentru mai multe informații despre: russell.credit40@gmail.com

  Răspunde
 15. Fred

  Aceasta este o ofertă privată de împrumut și va da credite persoanelor fizice și companiilor la o rată a dobânzii foarte scăzută. În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații și doresc să ia un împrumut cu noi, pur și simplu trimiteți un e-mail acum. Contactați prin e-mail la fredm1192@gmail.com

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.