Președintele PMP Traian Băsescu a susținut luni, 5 decembrie, o conferință de presă la care a invitat reprezentanți ai mass-mediei din toată România.

Aceasta a declarat pentru corespondentul ziarului SuceavaLive că ar fi bine ca PSD și PNL să înțeleagă că la Suceava există și o a treia forță politică, iar aceasta se numește PMP.

Traian Băsescu a subliniat faptul că l-a ajutat mult pe actualul președinte PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și ar fi bine ca acesta să nu uite acest lucru. Totodată acesta a spus că nu are să îi transmită nimic lui Gheorghe Flutur, ci doar bucovinenilor.

„Îl cunosc pe Gheorghe Flutur pentru că l-am ajutat foarte mult. Astăzi, însă, nu am să îi transmit nimic acestui om. Vreau doar să le spun sucevenilor să voteze PMP și nu PNL, pentru că nu Gorghiu și Flutur i-a ajutat, ci Băsescu. Tocmai de aceea, le cer băsiștilor să voteze PMP și să nu se lase influențați de ceea ce aud din gura altora”, a declarat, pentru SuceavaLive, Traian Băsescu.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, președintele PMP Traian Băsescu, a spus că programul de guvernare al PMP prevede și reîmpădurirea pădurilor, o măsura care va fi aplicată îndeosebi în județul Suceava.

img-20161205-wa0001 img-20161205-wa0002

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.